Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

Bourse24 Ads 304

با توجه به افت قیمت طلا و نقره و افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی (بواسطه آتش‌بس شب گذشته ترامپ و همچنین توام محاصره دریایی)، برای امروز انتظار افت قیمت در گواهی طلا، نقره و صندوق‌های مربوطه و همچنیی نوسانات مثبت در گواهی قیر را داریم.

بررسی وضعیت بازارها، 2 اردیبهشت 1405

بررسی معاملات صندوق‌های طلا و نقره

روز سه‌شنبه ارزش معاملات صندوق‌های طلا با کاهش 32 درصدی نسبت به روز دوشنبه به 3،995 میلیارد تومان رسید. در این روز، صندوق‌های مذکور با کاهش حدود 1 درصدی مواجه شدند و معامله‌گران حقیقی 340 میلیارد تومان خروج پول را رقم زدند.

گفتنی است، از زمان آغاز جنگ تا انتهای معاملات روز سه‌شنبه، رقمی بالغ بر 13.1 همت پول توسط معامله‌گران حقیقی از صندوق‌های طلا خارج شده است. در جریان معاملات روز سه‌شنبه، صندوق‌های عیار، طلا، کهربا، مثقال و گنج برترین صندوق‌ها بر اساس ارزش معاملات بودند.

صندوق‌های نقره نیز با ارزش معاملات 162 میلیارد تومان و ورود 79 میلیارد تومانی پول حقیقی به کار خود پایان دادند. ارزش معاملات نقره‌ای‌ها 52 درصد کمتر روز دوشنبه بود. 2 صندوق نقران و نقرابی برترین صندوق‌ها بر اساس ارزش معاملات بودند و نکته مهم اینکه تقریبا حباب مثبت در این صندوق‌ها بطور کامل تخلیه شده است.

بررسی معاملات صندوق‌های با درآمد ثابت

روز سه‌شنبه ارزش معاملات صندوق‌های با درآمد ثابت به 21,334 میلیارد تومان رسید که نسبت به ارزش معاملات 16,431 میلیارد تومانی روز دوشنبه، حکایت از افزایش 30 درصدی داشت. تراز نقدینگی در این معاملات نشان از ورود 978 میلیارد تومان پول حقیقی داشت. 4 صندوق سپر، پاسارگاد، کارا و افران برترین صندوق‌ها از نظر ارزش معاملات بودند. روز گذشته بیمه مرکزی یکی از فروشنده‌های جدی صندوق‌های با درآمد ثابت بود.

لازم به ذکر است که از زمان آغاز جنگ تاکنون رقمی بالغ بر 29 همت پول توسط معامله‌گران حقیقی وارد صندوق‌های درآمد ثابت شده است. این مساله نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران حقیقی همواره صندوق‌ها را محلی امن و کم‌ریسک در دوران جنگ یا آتش‌بس شکننده می‌دانند.

بررسی معاملات گواهی‌های سپرده در بورس کالا

روز سه‌شنبه گواهی سپرده شمش طلا و سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بورس کالا متعادل معامله شدند و در نهایت با افت جزئی کمتر از 0.5 درصدی به کار خود خاتمه دادند. گواهی سپرده شمش نقره نیز مشابه همین وضعیت را تجربه کرد و در سطوح کمتر از 400 هزار تومانی قرار گرفت.

در گواهی سپرده مس کاتد روند معاملات بهتر از دوشنبه بود. این گواهی با رشد اندکی کانال یک میلیون و 600 هزار تومانی را پس گرفت گرفت.

گواهی شمش روی نیز با رشد 3 درصدی تا سطوح 373 هزار تومانی قد کشید. گفتنی است، طی مدت اخیر این گواهی حد فاصل قیمت‌های 360 تا 380 هزار تومان نوسانات خوبی داشته و می‌تواند گزینه مناسبی برای نوسان‌گیری باشد.

گواهی سپرده قیر معاملاتی نوسانی داشت. این گواهی پس از رشد 2 درصدی دقایق نخست، با عقبگرد خریداران و افت قیمت روبرو شد و در نهایت در سطوح 57 هزار و 500 تومان قرار گرفت.

گواهی سپرده گندله سنگ‌آهن کم نوسان بود و در معاملات روز سه‌شنبه در سطوح 8,700 تومانی قرار گرفت.

میلگرد نیز در معاملات روز سه‌شنبه روند نوسانی داشت و با وجود رشد دقایق ابتدایی اما در نهایت در سطوح 58 هزار تومانی به کار خود خاتمه داد. همزمان با اوج‌گیری بی‌ثباتی سیاسی و اقتصادی در کشور، بازار میلگرد ایران با تشنج قیمتی مواجه شده و نوسانات شدیدی را تجربه می‌کند.

و در پایان به گواهی سپرده وانت کرمان‌خودرو می‌رسیم. نگرانی‌ از بابت مشکل خودروسازان نسبت به تامین ورق خودرو منجر به نوسانات جدی در این گواهی شده است. با این حال اختلاف بالا بین قیمت تابلو با نرخ بازار، منجر شد تا در معاملات روز گذشته اصلاح جزئی و عقبگرد تا سطوح 523 هزار تومانی را در این گواهی داشته باشیم. 

با توجه به افت قیمت طلا و نقره و افزایش قیمت نفت در بازارهای جهانی (بواسطه آتش‌بس شب گذشته ترامپ و همچنین توام محاصره دریایی)، برای امروز انتظار افت قیمت در گواهی طلا، نقره و صندوق‌های مربوطه و همچنیی نوسانات مثبت در گواهی قیر را داریم.

سر تیتر خبرهای سیاسی و اقتصادی اخبار و شایعات بازار :  

* بیانیه ترامپ: با توجه به این واقعیت که دولت ایران به شدت دچار تفرقه است، که جای تعجب ندارد، و به درخواست فیلدمارشال عاصم منیر و نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف، از ما خواسته شده که حمله خود به ایران را تا زمانی که رهبران و نمایندگان آنها نتوانند یک پیشنهاد واحد ارائه دهند، متوقف کنیم. بنابراین، من به نیروهای مسلح خود دستور دادم که محاصره را ادامه دهند و در سایر جنبه‌ها آماده و قادر به اقدام باقی بمانند، همچنین آتش‌بس را تا زمانی که پیشنهاد آن‌ها ارائه شود و مذاکرات به نحوی به پایان برسد، تمدید کنند.

* خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت خزانه‌داری آمریکا گزارش داد واشنگتن بسته تازه‌ای از تحریم‌های مرتبط با ایران وضع کرده است.

* در نوبت سوم عملیات بازار باز امسال، بانک مرکزی به ۲۱۰ همت از ۳۰۹ همت تقاضا پول بانک‌ها پاسخ مثبت داد. این میزان حدود ۶۸ درصد از تقاضاست که مشابه نوبت قبل در هفته گذشته می‌باشد. همزمان با سررسید ۲۲۶ همت توافق بازخرید، خالص جذب پول از سیستم بانکی، ۱۶ همت بوده است. در بخش اعتبارگیری، ارزش اعتبارگیری در ۲۶ فروردین ماه 25.5 همت بوده است که در ۳۱ فروردین به صفر رسیده است.

* متوسط قیمت‌ها در فروردین به مترمربعی ۱۶۳‌ میلیون تومان افزایش یافته است. سطح فعلی «قیمت پیشنهادی» مسکن در تهران که جهش 17 درصدی نسبت به اسفند پارسال و 60 درصدی نسبت به فروردین سال گذشته از خود نشان می‌دهد، هنوز روی «قیمت قطعی» منعکس نشده است.

* رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: بنا داریم تا بازار سهام را طی ۱۰ تا ۱۲ روز آینده بازگشایی کنیم اما نماد شرکت‌هایی که خسارت مستقیم دیده‌اند، در این مرحله باز نمی‌شوند ولی نماد سایر شرکت‌ها باز می‌شود. اشکال ایده بازگشایی مرحله‌ای بورس این است که اگرچه امکان‌پذیر است اما عوارض سنگین‌تری از بازگشایی یکجای بازار دارد.

* رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان: هرگونه افزایش قیمت تایر بدون طی کردن مراحل قانونی و اخذ مجوز، تخلف محسوب می‌شود.

* «حسن قره‌ئی» بعنوان مدیرعامل جدید ایران‌خودرو انتخاب شد. پیش از این قائم‌مقام مدیرعامل در حوزه استراتژی و توسعه محصول ایران خودرو بود که با رأی هیات‌مدیره به‌جای پیرمحمدی مدیرعامل جدید ایران‌خودرو انتخاب شده است.

* شرکت داروسازی جابر نرخ محصولات خود را به طور میانگین 113 درصد افزایش داده است ...

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24