مدیرعامل پژو با اشاره به برنامه جدید همکاری این شرکت با ایران گفت: پژو ابتدا مدل های گران قیمت تر را از اروپا به ایران صادر خواهد کرد تا «وجهه خود را در ایران تقویت کند» و سپس در داخل ایران اقدام به تولید خودروهای ارزان تر خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجله منجر ماگازین آلمان به نقل از ماکسیم پیکات مدیرعامل شرکت پژو نوشت، این شرکت در حال مذاکره با مسئولان شرکت ایران خودرو است تا در صورت لغو تحریم ها علیه ایران با این شرکت همکاری کند.
این ماهنامه آلمانی با انتشار مصاحبه ای با پیکات، به نقل از وی نوشت: «ما در حال گفت و گو با شرکای ایرانی مان به صورت هفتگی در مورد چگونگی و زمان شروع فعالیت هایمان هستیم.»
ایران و قدرت های جهانی اخیرا به چهارچوبی برای توافق بر سر برنامه هسته ای تهران دست یافته اند. در صورت دستیابی به توافق نهایی، تحریم ها علیه ایران لغو خواهد شد.
مدیرعامل شرکت پژو گفت، امیدوار است توافقی در ماه ژوئن به دست آید و تحریم ها برداشته شود.
پیکات افزود، پژو تمایل دارد در میان مدت در ایران خودرو تولید کند.
وی افزود: «ما داریم در مورد یک پروژه با سرمایه گذاری مشترک ایران خودرو فکر می کنیم که از طریق آن می توانیم کل زنجیره تامین قطعات را برای تولید و فروش قطعات یدکی پوشش بدهیم.»
به گفته پیکات، پژو که قبلا سالانه 400 هزار دستگاه خودرو در ایران می فروخت، ابتدا مدل های گران قیمت تر را از اروپا به ایران صادر خواهد کرد تا «وجهه خود را در ایران تقویت کند» و سپس در داخل ایران اقدام به تولید خودروهای ارزان تر خواهد کرد.
۳ دستاورد مهم بانک سرمایه در سال ۱۴۰۵
مدیرعامل بانک سرمایه از اجرای برنامه جامع احیا، تحول و بازآفرینی این ب...
مشکل خدمات کارت های بانکی تجارت و صادرات رفع شد
کلیه تراکنش های کارتی در بانکهای تجارت و صادرات در حال انجام است و مش...
پروژههای جاه طلبانه ایلان ماسک زیر سایه جهش سهام اسپیس ایکس/ روایتی جدید از پیوند فناوری، هوش مصنوعی و سرمایه جهانی
عرضه اولیه تاریخی اسپیسایکس با رشد نزدیک به ۲۰ درصدی سهام، نهتنها ای...
داراییهای تحت مدیریت تأمین سرمایه بانک ملت از 164 همت فراتر رفت
ارزش داراییهای تحت مدیریت شرکت تأمین سرمایه بانک ملت با ثبت رکوردی تا...
افزایش مبلغ تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی/ ثبتنام متقاضیان از چه زمانی آغاز می شود؟
سالاری خاطرنشان کرد: ثبتنام متقاضیان تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی...
سودآوری شرکت کارگزاری بورس بهگزین در سال ۱۴۰۴ بیش از دو برابر شد
مجمع عادی سالیانه شرکت کارگزاری بورس بهگزین روز شنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵...
ساخت داخل در پالایش نفت اصفهان شتاب گرفت؛ صرفهجویی ۱.۴ همتی با تولید ۶۱۹ قلم کالای جدید
رئیس بررسی منابع و پشتیبانی ساخت داخل شرکت پالایش نفت اصفهان: توسعه سا...
تعداد سهامداران فعال بورس در هفته گذشته به مرز ۷۰۰ هزار کد نزدیک شد
گزارشهای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار از...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.