عصر ایران: فابیوس در مصاحبه با خبرنگاران ساعاتی پس از ورود به ایران، در پاسخ به این سئوال که فرانسه در فضای جدید همکاری به دنبال توسعه روابط سیاسی است یا به دنبال منافع بنگاه های اقتصادی؟ تصریح کرد:« سفر من با هدف سیاسی انجام می شود البته نتایج تجاری و اقتصادی را هم در بر خواهد داشت و این خیلی مطلوب است برای توسعه روابط خوب تجاری و اقتصادی ، پس این یک سفر سیاسی است که به دنبال آن سفرهای اقتصادی را هم در پی خواهد داشت .»
وی افزود : «برای ماه سپتامبر یک هیات بسیار مهم اقتصادی از شرکت های مختلف به ایران سفر خواهند کرد من و رئیس جمهور با هم خواستار آن هستیم که همه چیز با گفتگوهای سیاسی آغاز شود .»
وزیر خارجه فرانسه همچنین درباره این سئوال که مردم ایران اوایل انقلاب از فرانسه به خاطر میزبانی از حضرت امام خاطرات خوبی دارند اما این خاطرات از زمان جنگ صدام بر ضد ایران، تحریم ها و مذاکرات هسته ای برعکس شد ، آیا فرانسه قصد دارد فضای این خاطرات را در ذهن ایرانی ها تغییر دهد گفت:« بابت این سئوال از شما تشکر می کنم، ملت ایران درد ، رنج و سختی های وحشتناکی را در جنگ عراق و ایران متحمل شده اند و هیچکس نمی تواند انرا فراموش کند ، بعد از این هم یک دوره سخت مربوط به گفتگوهای هسته ای است که از سال 2003 شروع شد ما در این رابطه به توافقی دست یافته ایم .»
۳ دستاورد مهم بانک سرمایه در سال ۱۴۰۵
مدیرعامل بانک سرمایه از اجرای برنامه جامع احیا، تحول و بازآفرینی این ب...
مشکل خدمات کارت های بانکی تجارت و صادرات رفع شد
کلیه تراکنش های کارتی در بانکهای تجارت و صادرات در حال انجام است و مش...
پروژههای جاه طلبانه ایلان ماسک زیر سایه جهش سهام اسپیس ایکس/ روایتی جدید از پیوند فناوری، هوش مصنوعی و سرمایه جهانی
عرضه اولیه تاریخی اسپیسایکس با رشد نزدیک به ۲۰ درصدی سهام، نهتنها ای...
داراییهای تحت مدیریت تأمین سرمایه بانک ملت از 164 همت فراتر رفت
ارزش داراییهای تحت مدیریت شرکت تأمین سرمایه بانک ملت با ثبت رکوردی تا...
افزایش مبلغ تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی/ ثبتنام متقاضیان از چه زمانی آغاز می شود؟
سالاری خاطرنشان کرد: ثبتنام متقاضیان تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی...
سودآوری شرکت کارگزاری بورس بهگزین در سال ۱۴۰۴ بیش از دو برابر شد
مجمع عادی سالیانه شرکت کارگزاری بورس بهگزین روز شنبه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۵...
ساخت داخل در پالایش نفت اصفهان شتاب گرفت؛ صرفهجویی ۱.۴ همتی با تولید ۶۱۹ قلم کالای جدید
رئیس بررسی منابع و پشتیبانی ساخت داخل شرکت پالایش نفت اصفهان: توسعه سا...
تعداد سهامداران فعال بورس در هفته گذشته به مرز ۷۰۰ هزار کد نزدیک شد
گزارشهای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار از...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.