Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

نمایش «ابلوموف» به کارگردانی سیاووش بهادری راد اجراهای عمومی خود را از ساعت ۲۱ در تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرد...

«ابلوموف» اجرای خود را در تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرد

نمایش «ابلوموف» به کارگردانی سیاووش بهادری راد اجراهای عمومی خود را از ساعت ۲۱ در تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرد.

شامگاه دوشنبه ۲۴ اردیبهشت‌ماه با حضور حسن فتحی کارگردان سینما و تلویزیون و دکتر محمودرضا خواجه‌نصیری مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه تمدن نمایش «ابلوموف» به کارگردانی سیاووش بهادری راد اجرای عمومی خود را در این مجموعه تئاتری آغاز کرد.

دکتر محمودرضا خواجه‌نصیری از حامیان اجرای ابلوموف در آغاز گفت:«سرمایه‌گذاری در عرصه فرهنگ از وظایف فعالان اقتصادی است و از همین رو شرکت ما نیز از این پس حامی پروژه‌های فرهنگی هنری خواهد بود.»
و در ادامه حسن فتحی پیش از آغاز این نمایش گفت: بسیار جسارت می‌خواهد که یک اثر ادبی را در قالب اثری نمایشی اقتباس کرد و خوشبختانه نسل سیاووش بهادری راد این هوشمندی و جسارت را دارد که بنا به فراخور زمانه آثار مهم روسی را اقتباس کند. بی‌شک اقتباس از این اثر مهم روسی بی‌مناسبت به شرایط تاریخی و اجتماعی‌مان نیست و امیدوارم جامعه ما با هشداری که چنین اثری می‌دهد هشیار باشد و از اختلال ابلوموفیسم یعنی خیال‌پردازی به‌ دور از عمل مصون بماند.

نمایش‌ «ابلوموف» در ساعت‌ ۲۱ تا دوشنبه ۲۱ خردادماه به روی صحنه می‌روند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24