رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جریان تلاش ها و دقت اعضای کمیته تحقیق و تفحص از صنعت خودروسازی بودم و از همه دست اندرکاران این گزارش تشکر می کنم، گفت: این گزارش برای پیگیری بیشتر به قوه قضائیه ارسال شد.
به گزارش ایلنا، علی لاریجانی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، پس از قرائت گزارش کمیسیون صنایع و معادن درباره تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز گفت: هیات تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز چند ماه با دقت این گزارش را تهیه کرده اند و من در جریان تلاش ها و دقت آنها بودم، از این رو از همین جا از همه دست اندرکاران این گزارش تشکر می کنم، همچنین از کمیسیون صنایع و معادن مجلس به خاطر بررسی و تدوین گزارش نهایی درباره تحقیق و تفحص سپاسگزاری می کنم.
رئیس نهاد قانونگذاری با تاکید بر اینکه گزارش تحقیق و تفحص از صنایع خودروساز به همراه ضمائم آن برای پیگیری بیشتر به قوه قضائیه ارسال می شود، گفت: از طرف دیگر موارد مهمی است که کمیسیون صنایع و معادن باید آن را دنبال کند، به ویژه درباره راهکارهایی که برای بهبود این صنایع در گزارش مطرح شد و کمیسیون مربوطه باید با حضور سران صنایع و مسئولان ذی ربط برای خودروسازی که صنعت مادر در کشور است، راهکارهایی را جهت بهبود وضع بیابند.
تالار سیمان بورس کالا در ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ میزبان عرضه گسترده سیمان
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار سیمان بورس کالای ایران برای رو...
عرضه گسترده شمش آلومینیوم در تالار حراج همزمان بورس کالا در روز ۲۴ خرداد ۱۴۰۵
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار حراج همزمان بورس کالای ایران ب...
دادوستد ۱۳۸ هزار تنی در بورس کالا با محوریت سیمان و فولاد
بورس کالای ایران در روز شنبه ۲۳ خرداد ماه میزبان معامله ۱۳۸ هزار و ۱۱...
یکشنبه مسی بورس کالا؛ جزئیات عرضه ۳ هزار تنی کاتد در تالار حراج باز ۲۴ خرداد
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار حراج باز بورس کالای ایران برای...
آخرین جزئیات اختلال در ۴ بانک | واریز وجوه پذیرندگان تا پایان امشب
بانک مرکزی اعلام کرد که واریز وجوه پذیرندگان به حسابهای پشتیبان، در چ...
بانک صادرات تأمین مالی نوسازی صنعت خودرو را سرعت میدهد | تاکید قربان اسکندری بر تولید خودروهای باکیفیت و منطبق بر استانداردهای روز جهانی
بانک صادرات ایران همزمان با آغاز پروژه گسترده نوسازی و بهسازی صنایع،...
کانال تلگرامی «دلار هرات» مسدود شد
کانال تلگرام دلار هرات مسدود شد.
شناسایی ۹۱.۵ میلیارد تومان سود برای «وصنا» با واگذاری بلوک ۲ درصدی مدیریت صنعت قند
واگذاری بلوک ۲ درصدی سهام شرکت مدیریت صنعت قند توسط «وصنا» با ارزش ۹۵....














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.