شرکت های اپل و سامسونگ توافق کردند که تمام شکایت های خود علیه یکدیگر را در دادگاه های خارج از آمریکا لغو کنند.
به گزارش ایسنا، این اقدام باعث خواهد شد که دادخواهی این دو شرکت در 9 کشور کره جنوبی، ژاپن، استرالیا، هلند، آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس لغو شود.
اپل و سامسونگ توافق کردند که تمام روندهای دادخواهی بین دو شرکت خارج از آمریکا به پایان برسد. این توافق ساز و کارهای ارائه مجوز را شامل نمی شود و دو شرکت به پرونده های موجود در آمریکا ادامه خواهند داد.
قضات از سامسونگ و اپل خواسته اند که اختلافات خود را برای محدود شدن حجم روند دادخواهی که سالهاست از آن می گذرد، حل کنند. دو شرکت چندین مورد مناقشه و اختلاف را درباره حقوق ثبت اختراعات خود در دادگاه های سرتاسر جهان دارند.
اپل سامسونگ را به کپی برداری از طرح های خود در آیفون متهم می کند و سامسونگ نیز مدعی شده اپل از بخشی از فناوری انتقال بی سیم سامسونگ بدون اجازه استفاده کرده است.
اپل و سامسونگ در ماه ژوئن توافق کردند، شکایت های خود درباره حقوق اختراعات را در کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا که به منع واردات برخی از مدل های قدیمی سامسونگ منجر شده بود، کنار بگذارند.
روند دادخواهی در داخل آمریکا احتمالا ادامه خواهد یافت. یک قاضی در ماهی می در دادگاه منطقهای کالیفرینا در آمریکا سامسونگ را به پرداخت 119 میلیون و 600 هزار دلار خسارت به اپل متهم کرده بود.
ابراز امیدواری وزیر اقتصاد به تداوم سبزپوشی تابلوی بورس
سیدعلی مدنیزاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در صدوسیوششمین نشست شورای...
۶۰ روز سرنوشتساز اقتصاد ایران به روایت معاون پیشین ارزی بانک مرکزی / دلار عقب مینشیند یا تورم سهرقمی میشود؟
معاون ارزی سابق بانک مرکزی گفت: اعتقاد من این است که حتی یک توافق نیم...
شاخص بورس ۵ میلیونی شد
شاخص بورس امروز 26 خرداد 1405 به تراز ۵ میلیون و ۹۷ هزار واحد رسید.
«کروی» و «فاسمین»؛ سود سهامداران کجاست؟
شرکتهای «کروی» و «فاسمین» مجامع عمومی خود را با حدود ۴ ماه تأخیر برگز...
سه شنبه 26 خرداد 1405؛ تالار فرعی بورس کالا میزبان عرضه محدود پلیمرها
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار فرعی بورس کالای ایران برای روز...
فرصت خرید نقد و اعتباری شمش فولاد از تالار صنعتی در روز سهشنبه ۲۶ خرداد
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار صنعتی بورس کالای ایران برای رو...
عرضه گسترده محصولات پلیمری در تالار پتروشیمی بورس کالا در ۲۶ خرداد
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار پتروشیمی بورس کالای ایران برای...
سهشنبه ۲۶ خرداد؛ رقابت برای خرید سیمان در تالار سیمان بورس کالا
به گزارش بورس 24، جزئیات عرضه های تالار سیمان بورس کالای ایران برای رو...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.