منابع خبری از تلاش های نافرجام آمریکا برای مشارکت ارتش های مصر، عربستان سعودی و ترکیه در جنگ زمینی علیه داعش در منطقه خبر دادند.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛منابع خبری اعلام کردند واشنگتن از چند وقت پیش تلاش هایی را برای مشارکت مصر، عربستان و ترکیه در ائتلاف بین المللی برای آغاز حمله زمینی علیه داعش در سوریه و عراق آغاز کرده است.
این منابع افزودند تلاش های آمریکا برای اینکه مقامات این سه کشور را متقاعد سازد ارتش آنان در جنگ زمینی علیه داعش حضور یابند تاکنون بی نتیجه بوده است.
درخواست اخیر باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از کنگره برای اینکه اختیارات جدیدی به وی برای مبارزه با گروه داعش در عراق وسوریه بدهد ، جنجال زیادی را در میان نمایندگان کنگره درباره راهبرد ایده آل واشنگتن برای نابودی گروه داعش به وجود کرده است .
اوباما در درخواست جدید خود استفاده از نیروهای زمینی را در مبارزه علیه داعش مطرح کرد و اجرای این خواسته باید با موافقت کنگره همراه باشد .
مایکل ماکول رئیس کمیته امنیت داخلی کنگره گفت راهبرد جدید آمریکا در مبارزه با داعش با تاثیر گذاری بیشتر و شکست سنگین این گروه همراه خواهد بود چون حملات هوایی محدود است و نمی تواند به نابودی داعش منجر شود .
مایکل ماکول افزود در شرایط فعلی باید نیروهای زمینی برای مبارزه با داعش به ویژه در سوریه وارد عمل شوند و نیروهای اعزامی الزاما نباید آمریکایی باشند بلکه این نیروها باید تحت فرماندهی آمریکا وارد عمل شوند .
رئیس کمیته امنیت داخلی افزود با توجه به اینکه کشورهای جهان تمایلی برای مشارکت زمینی در جنگ علیه داعش نشان نمی دهند ، واشنگتن از سه کشور ترکیه ، مصر و عربستان خواسته است در این ماموریت مهم مشارکت کنند .
به گزارش خبرگزاری پایگاه خبری شفق نیوز، منابع خبری گزارش دادند از زمان مخالفت مصر با مشارکت ارتش این کشور در حمله زمینی علیه داعش ، فشارهای آمریکا بر ضد مصر بیشتر شده است .
آمریکا در راستای تلاش برای تشدید فشارها بر مصر و متقاعد کردن این کشور با اعزام نیروهای زمینی در جنگ علیه داعش ، ملاقات های علنی و محرمانه با اعضای گروه اخوان المسلمین برگزار کرده است اما عبد الفتاح السیسی رئیس جمهور مصر از همان آغاز حضور این کشور را در تهاجم زمینی علیه داعش منتفی دانست .
وزیر ارتباطات: اختلالات بانکها ارتباطی به باز شدن اینترنت بینالملل نداشت
سید ستار هاشمی درباره بروز اختلال های اخیر سایبری در برخی بانکها گفت:...
نتانیاهو: سخنان اردوغان درباره نابودی اسرائیل را به آمریکا گزارش میدهیم
نخست وزیر رپیم صهیونیستی امروز در سخنانی گفت که رئیس جمهور ترکیه هر رو...
مذاکرات این هفته ایران و آمریکا متوقف شد
وال استریت ژورنال به نقل از منابع مدعی شد: مذاکراتی که قرار بود این هف...
پروازهای تهران-دبی از سر گرفته شد؛ برنامه زمانی پروازها اعلام شد
مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از آغاز مجدد پروازهای مسیر...
دیدار عراقچی با رئیس مجلس عراق؛ تمرکز بر همکاری دوجانبه
وزیر خارجه ایران در دیدار با رئیس مجلس عراق بر تمایل ایران به حمایت از...
هند محدودیت تردد کشتیهایش در خلیج فارس را لغو کرد
سازمان تنظیم مقررات و امنیت کشتیرانی هند، هشدار قبلی خود مبنی بر محدود...
هشدار هواشناسی برای رگبار در ۱۷ استان و باد شدید در ۱۳ استان
سازمان هواشناسی نسبت به رگبار و رعد و برق در ۱۷ استان، وزش باد شدید در...
شلیک ترامپ به توافق ایران و آمریکا/ بازگشت به شرایط جنگی به نفع کیست؟
حملات آمریکا علیه جنوب ایران فارغ از شدت و حجم و میزبان خسارت، شرایط ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.