Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

آقای ظریف در پیاده روی خود رد کنار دریاچه ژنو به چندین سوال خبرنگاران پاسخ داد.
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به لوزان، جواد ظریف دقایقی پیش برای پیاده روی به کنار دریاچه ژنو رفت. او بلافاصله با موجی از خبرنگاران داخلی و خارجی مواجه شد. آقای ظریف در جمع خبرنگاران توضیحاتی در خصوص وضعیت مذاکرات ارائه داد. آقای ظریف تاکید کرد : پیشرفت در مذاکرات به اراده سیاسی بستگی دارد، امری که طرف مقابل در آن ضعف داشته است.
وزیر خارجه کشورمان همچنین در خصوص رفتن وزرای خارجه کشورهای فرانسه و روسیه و چین اظهار داشت، برخی از مسئولان غربی و وزرای امور خارجه نیاز داشتند تا برای مسائل داخلی به کشورهای خود بازگردند. در صورتی که نیاز باشد وزرا باز می گردند. البته همه گروه ها در سطح مدیران سیاسی و معاونان وزرا حضور دارند.
وی در پاسخ به این سئوال که از بین دو چالش مطرح در کدام پیشرفت داشته ایم گفت: کارها به این دلیل که به جزئیات راه حل ها رسیده است بسیار دشوار است. امیدواریم پیشرفتی حاصل شود. هنوز مذاکرات ادامه دارد و گفتگوها بین تمام هیأت ها ادامه دارد. الان همزمان بین چندین هیأت باید گفتگوها صورت گیرد.
ظریف تصریح کرد: در حال حاضر مذاکرات بین دو هیأت در جریان نیست. بلکه چندین هیأت با نگرانی ها و دیدگاه ها و شاید گرایش های مختلف هم از نظر حقوقی و سیاسی با هم در حال مذاکره هستند به همین دلیل است که کارها مقداری پیچیده تر است .
آقای دکتر همچنین در پایان گفت: این پیچیدگی هم در بحث توافق میان ایران و کشورها وجود دارد و هم در توافق داخلی بین گروه ۱+۵.
آقای ظریف در ادامه از خبرنگاران خواهش کرد اجازه دهند قدری پیاده روی کند و از او سوالی نپرسند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24