آیت الله جنتی دبیر شورای نگهبان و فرزندان وی در اطلاعیه ای از رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام، روسای سه قوه، مسوولان و اقشار مختلف مردم به دلیل ابراز همدردی و شرکت در مراسم درگذشت حاجیه صدیقه مظاهری تشکر کردند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان، در بخشی از این اطلاعیه آمده است: بدین وسیله از اظهار لطف رهبر معظم انقلاب، مراجع عظام تقلید، رییس جمهوری، رؤسای قوای مقننه و قضاییه، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، رییس مجلس خبرگان، علما و روحانیت معظم، وزیران و اعضای هیأت دولت، اعضای شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مقامات کشوری و لشگری، استانداران، مدیران اجرایی، فرهیختگان، هنرمندان و اقشار مختلف گرانقدر که با ارسال پیام تسلیت و همدردی، شرکت در مراسم تشییع و مجالس ترحیم مرحومه حاجیه خانم مظاهری موجبات تسلی خاطر بازماندگان را فراهم فرمودند، صمیمانه تشکر و سپاسگزاری می شود.
در این اطلاعیه آیت الله جنتی و فرزندان وی، سلامتی و دوام عمر رهبر معظم انقلاب و سایر عزیزان را از خداوند متعال مسألت کردند.
حاجیه خانم مظاهری همسر آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و والده علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز پنجشنبه ششم فروردین ماه سال جاری در اصفهان دارفانی را وداع گفت.
پیکر آن مرحومه شنبه هشتم فروردین از مقابل شورای نگهبان در تهران تشییع و در بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.
گفتنی است، همچنین مراسم ترحیم آن مرحومه روز یکشنبه نهم فروردین با حضور سران کشوری و لشگری و جمعی از مردم در مدرسه عالی شهید مطهری واقع در میدان بهارستان برگزار شد.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.