معاون وزیر امور خارجه در امور کنسولی و پارلمانی گفت که مقامات سعودی پیگیر مجازات متخلفان فرودگاه جده هستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت،حسن قشقاوی افزود: مقامات سعودی گفتند که جز اعمال اشد مجازات برای دو مامور مجرم، آن هم با حضور دو خانواده ایرانی، هرگز رضایت نخواهند داد.
وی ادامه داد: چهارشنبه گذشته ملاقات مهمی بین حسین صادقی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ریاض با یک مقام عالیرتبه سعودی درخصوص موضوع دو مامور مجرم عربستانی انجام شد.
به گفته قشقاوی، در این دیدار مسوول عالیرتبه سعودی در پاسخ به پیگیری های سفیر ایران اظهار داشت: اتفاقی که افتاد مایه تاسف شدید ما و خجالت آور است. مرتکبین این عمل غیر انسانی و ناشایست هم اکنون در زندان به سر می برند و پرونده نزد مدعی العموم است.
قشقاوی اضافه کرد: این مقام سعودی قول داده که جز به اشد مجازات آن ها هرگز رضایت نخواهیم داد و شما را در جریان موعد آن قرار خواهیم داد تا خانواده قربانیان از نزدیک شاهد آن باشند.
بر اساس این گزارش در ملاقات مشابه دیگر صادقی سفیر جمهوری اسلامی ایران با معاون وزیر خارجه عربستان، وی نیز با حیوانی خواندن عمل انجام شده گفته است: وزارت خارجه عربستان نیز به نوبه خود خواستار اشد مجازات در صدور حکم برای این دو مجرم سعودی است.
قشقاوی افزود: وزارت امور خارجه در جریان کامل جریحه دار شدن احساسات و افکار عمومی هموطنان عزیز است به همین دلیل تا حصول نتیجه قطعی به پیگیری مستمر خود ادامه داده، همگان را در جریان امر قرار خواهد داد.
وی گفت: البته مطالب اغراق آمیز و غیر واقعی نیز عمدتاً در فضاهای مجازی در جریان است که نباید به آن ها توجه شود.
انتقاد قالیباف از رادیکالها: بیش از این، مردم را آزار ندهید، حرفهای ترامپ را هم غرغره نکنید | برخی نه در دیپلماسی به کشور کمک میکنند، نه در جنگ
آتشبس میان ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتاد و پنجم شده که بر اسا...
پزشکیان: اگر رهبری مخالف بودند، مذاکرهای انجام نمیشد | ۱۲ عضو شورای عالی امنیت ملی از روند مذاکرات حمایت کردند
رئیسجمهور با اشاره به برخی اتهامات مبنی بر عدم اطاعت دولت از نظر رهبر...
جزئیات مذاکرات امروز در دوحه | تشکیل کانال ارتباط فوری برای پیگیری اجرای تفاهم اسلامآباد
معاون وزیر امور خارجه که برای پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم اسلام آب...
ونس: مذاکرات با ایران در مسیر بسیار خوبی قرار دارد | برای دستیابی به توافق با ایران با حسن نیت مذاکره میکنیم
«جی دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «به دلیل شلیک ایران ب...
سخنگوی ارتش: امنیت کامل فضای هوایی کشور تضمین شده است
سخنگوی ارتش از آماده باش کامل نیروهای هوایی و دریایی ارتش خبر داد و گف...
وزیر جهاد: خرید از شرکتهای آمریکایی در صورت رعایت شروط، بلامانع است
نوری قزلجه درباره مذاکرات جدید با شرکتهای آمریکایی گفت: آن همکاریها...
غریبآبادی: نشستهای دوحه صرفا بهصورت سهجانبه برگزار شد | مذاکرات توافق نهایی هنوز آغاز نشده است
معاون وزیر امور خارجه و رییس هیات کارشناسی ایران اظهار کرد: جلسات هیات...
مدیرعامل بانک صادرات ایران در آیین تودیع و معارفه عنوان کرد: اعتماد مشتریان، سرمایه انسانی و ارزشآفرینی؛ سه محور توسعه پایدار بانک صادرات ایران
مدیرعامل بانک صادرات ایران با تأکید بر اینکه اعتماد مشتریان، سرمایه ا...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.