واحد مرکزی خبر / هافینگتون پست نوشت تام کاتن خواستار رای گیری درباره «اصلاحات سمی» برای لایحه ایران شد.
این نشریه در وبگاه خود در مطلبی با عنوان آخرین تلاش تام کاتن برای از بین بردن لایحه ایران، نوشت تام کاتن سناتور تندروی آرکانزاس روز پنج شنبه یک مانور دور از انتظار را دنبال کرد که تلاش برای تصویب لایحه نظارت کنگره بر توافق هسته ای ایران را به خطر انداخت.
نماینده آرکانزاس به یک رویه پارلمانی برای رای گیری درباره بسته اصلاحاتی متوسل شد که عمدتا اقدامی مخرب و برهم زننده بخت تصویب لایحه اصلی به شمار می رود. این اصلاحیه ها شامل استفاده از کلماتی است که توان رئیس جمهور آمریکا را در کاهش دادن تحریم های ایران و بازرسی ها از تاسیسات هسته ای ایران در «هر جا» و «هر زمان» را محدودتر می کند. این اصلاحیه همچنین شامل اصلاحیه ای است که سناتور مارکو روبیو نماینده فلوریدا آن را پیشنهاد کرده است و شامل الزام به رسمیت شناخته شدن اسرائیل از طرف ایران است؛ شرطی که بعید است ایران آن را بپذیرد.
اگر این «اصلاحات سمی» تصویب می شد، این احتمال وجود داشت که ائتلاف دو حزبی در حمایت از اصل لایحه نظارت کنگره، از دست برود، این لایحه اصلی را باب کورکر نماینده تنسی و بن کاردین نماینده مریلند در کمیته روابط خارجی سنا پیشنهاد کرده اند.
گرچه برخی دموکرات های سنا ممکن است تمایل نداشته باشند با این اصلاحات و مشخصا اصلاحیه پیشنهادی سناتور روبیو به عنوان نشانه ای از حمایت خود از اسرائیل، مخالفت کنند، بعید است آنها بخواهند دستورکار دیپلماتیک رئیس جمهور خود را تضعیف کنند.
کورکر روز پنج شنبه از اقدامات ناپخته این سناتور برای برهم زدن روند دو حزبی موجود انتقاد و از آن ابراز تاسف کرد.
افشای صحبتهای تلفنی روبیو درباره تفاهمنامه ایران و آمریکا/ فقط یک تکه کاغذ است/ برجام یک توافق واقعی بود
روز دوشنبه مارکو روبیو و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، کنگره را در...
سفر خبرساز پزشکیان به قم برای محافظت از تفاهمنامه اسلامآباد/ تفاهم مخالفان قدرتمندی در لایههای درونی قدرت دارد
سفر پزشکیان به قم بیش از آنکه رنگوبوی تشریفاتی داشته باشد، تلاشی سیا...
فرمانده سپاه تهران درباره مراسم تشییع رهبر شهید: بیماران و سالخوردگان در مسیر وداع نروند تا آسیب نبینند/ طوری طراحی کردیم که محل استقرار پیکرهای شهدا از تمام نقاط مصلی قابل مشاهده باشد
رئیس ستاد تشییع، وداع و نماز رهبر شهید انقلاب در تهران در تشریح آخرین...
اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا در جنگ علیه ایران: چهار- پنج هزار پرواز از اروپا به سمت ایران بلند شد/ آمریکا بدون اروپا قادر به انجام این عملیات نبود
مارک روته دبیرکل ناتو گفت: به ایران نگاه کنید. چهار تا پنج هزار سورتی...
آیا تفاهم میان ایران و آمریکا به نفع ایران است یا تلهای برای جنگی دوباره؟/ 3 سناریو برای پس از پایان 60 روز از تفاهم محتمل است
بزرگترین تهدید فراروی ایران، نه نیات ترامپ که اختلافات داخلی است. دوقط...
حمله کیهان به طرفداران سعید جلیلی در پی تفرقه افکنی های اخیر
«وحدت» همان حلقه مفقودهای است که بعضا مورد غفلت همه ما قرار میگیرد و...
خروج کشتی های کره جنوبی از تنگه هرمز/ سئول: تنها دو کشتی باقی مانده است
رئیسجمهور کرهجنوبی اعلام کرد تقریباً تمامی کشتیهای این کشور از تنگ...
سیانان: ویتکاف در مسیر دوحه است/ وزیر خارجه آمریکا: احتمال شکست مذاکرات با ایران وجود دارد/ ایران تاکنون هیچگونه منابع مالی بر اساس «مذاکره تفاهم» دریافت نکرده است
تارنمای پولیتیکو نیز به نقل از منابع خود گزارش داد روبیو و ویتکاف به...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.