عضو کمیسیون عمران مجلس، با اشاره به زمزمه هایی در خصوص تشکیل بورس مسکن، گفت: دولت باید طرحی را برای ساماندهی بازار مسکن ارایه کند که بتواند ضمن پاسخگویی به نیازهای انباشته شده در این حوزه به تنظیم بازار نیز منجر شود.
عبدالکریم حسین زاده درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با اشاره به زمزمههایی درخصوص تشکیل بورس مسکن،گفت: تا زمانی که سازوکار این نوع بورس به طورشفاف مشخص نباشد،نمی توان درخصوص توفیق یا عدم توفیق آن در بهبود وضعیت بازار مسکن امیدوار بود.
نماینده مردم نقده و اشنویه درمجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه ایجاد بورس مسکن باید به ایجاد رقابت سالم در بازار مسکن منجر شود،افزود: درصورتی که ایجاد بورس خلاءهای حوزه مسکن را افزایش دهد به طور حتم شاهد پررنگ ترشدن مشکلات این حوزه خواهیم بود.
این نماینده مردم درمجلس نهم،با تاکید براینکه ایجاد بورس مسکن نباید به فاقد ارزش یا پرارزش کردن معاملات واحدهای مسکونی منجر شود،تصریح کرد: ورود مسکن به عرضه بورس و ایجاد رقابت برای خرید سهم بیشتر به انبوه شدن مشکلات این حوزه دامن خواهد زد.
بررسی ایده ایجاد بورس مسکن در مجلس
حسین زاده ادامه داد: با توجه به اینکه مسکن جزء نیازهای اساسی مردم به شمار می رود دولت باید سازوکاری مشخص برای ایجاد آرامش در بازار آن داشته و از ارایه نظرات غیرکارشناسی با هدف بازگرداندن آرامش به آن خودداری کند.
این نماینده مردم درمجلس نهم، با تاکید براینکه ایده ایجاد بورس مسکن باید درمجلس به ویژه کمیسیون عمران آن مورد بررسی واقع شود، تاکید کرد:دولت باید با مدنظر قراردادن نظرات کارشناسی متخصصان این حوزه نسبت به اجرایی کردن طرح ها اقدام کند.
تصمیمات شتابزده در حوزه مسکن ناتوانی مردم در خانهدار شدن را در پی دارد
وی با بیان اینکه تصمیمات شتابزده درحوزه مسکن ناتوانی مردم درخانه دارشدن را درپی خواهد داشت،افزود: با توجه به اینکه مسکن پدیده ای چند وجهی است،دولت می تواند با تامین مسکن مردم در جامعه به مقابله با بسیاری از معضلات ازجمله بیکاری نیز بشتابد.
عضوکمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی،یادآور شد:دولت باید تمام توان خود را برای کاهش وهمچنین ثبات نرخ مسکن در جامعه انجام دهد تا به این ترتیب تقاضاهای انباشته شده دراین رابطه پاسخ داده شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛محمدرضا پورابراهیمی -عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای عالی بورس و اوراق بهادار- از تشکیل بورس مسکن در آیندهای نزدیک خبرداد و گفت: با تشکیل بورس مسکن مدیریت بازارعرضه و تقاضا و درنتیجه کاهش سودهای غیرمتعارف برخی فعالان بازار مسکن را شاهد خواهیم بود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.