صدا و سیما نه حق پخش فصل قبل را می دهد و نه یک ریال بابت حق پخش فصل جدید فوتبال خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ خبر بد برای فوتبال. فصل بعد هم خبری از حق پخش نیست. سال قبل که صدا و سیما یک ریال نداد، امسال هم خبری از پول نیست. بدین ترتیب فوتبال برای فصل جدید هم یک ریال از رسانه ملی نخواهد گرفت تا مشکلات پابرجا باشد. علی کفاشیان می گوید: «اگر قرار است پول ندهند، بهتر است دیگر فوتبال حرفه ای برگزار نکنیم.» علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و مهدی تاج نایب رئیس اش قرار بود با سرافراز رئیس جدید صدا و سیما جلسه ای برگزار کنند. سرافراز نیامد تا به جای او مجتهد معاون امور مالی وارد جلسه شود. به گفته یکی از مسوولان فدراسیون فوتبال در این جلسه، مجتهد بار دیگر آب پاکی را روی دست کفاشیان و تاج ریخت. او رو به این دو گفت: «در سال 94 دولت یک ریال هم از بودجه سازمان را پرداخت نکرده است. حالا ما چطور باید 160 میلیارد تومان به فوتبال بدهیم؟» طبق توافق دولت و صدا و سیما، قرار است رسانه ملی دو هزار میلیارد از سه هزارمیلیارد بودجه اش را خودش تامین کند. یک میلیارد دیگر هم به وسیله دولت پرداخت می شود. مجتهد با اشاره به این کسری بودجه گفت: «ولی دولت تا الان پولی نداده است و ما با مشکلات زیادی روبرو هستیم.»
به گفته مسولان صدا و سیما مشکلات مالی آنها به قدری زیاد است که حتی قصد دارند ساختمان گلستان را که در یکی از مناطق بالاشهر تهران قرار دارد و جزو دارایی های رسانه ملی است، بفروشند. کفاشیان در این جلسه گفت آنها باید چکار کنند؟ فوتبال حقش را می خواهد که مجتهد برای جمع بندی بحث ها گفت: «این مسئله باید در هیات دولت مطرح شود. مجلس هم پول حق پخش را در غالب بودجه صدا و سیما بگذارد. آن وقت ما این پول را پرداخت می کنیم وگرنه اصلا امکان ندارد از بودجه خودمان یک ریال هم بتوانیم به فوتبال بدهیم چون به اندازه کافی مشکل مالی داریم.»
انتقاد قالیباف از رادیکالها: بیش از این، مردم را آزار ندهید، حرفهای ترامپ را هم غرغره نکنید | برخی نه در دیپلماسی به کشور کمک میکنند، نه در جنگ
آتشبس میان ایران و آمریکا در حالی وارد روز هشتاد و پنجم شده که بر اسا...
پزشکیان: اگر رهبری مخالف بودند، مذاکرهای انجام نمیشد | ۱۲ عضو شورای عالی امنیت ملی از روند مذاکرات حمایت کردند
رئیسجمهور با اشاره به برخی اتهامات مبنی بر عدم اطاعت دولت از نظر رهبر...
جزئیات مذاکرات امروز در دوحه | تشکیل کانال ارتباط فوری برای پیگیری اجرای تفاهم اسلامآباد
معاون وزیر امور خارجه که برای پیگیری اجرای مفاد یادداشت تفاهم اسلام آب...
ونس: مذاکرات با ایران در مسیر بسیار خوبی قرار دارد | برای دستیابی به توافق با ایران با حسن نیت مذاکره میکنیم
«جی دی ونس»، معاون رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت: «به دلیل شلیک ایران ب...
سخنگوی ارتش: امنیت کامل فضای هوایی کشور تضمین شده است
سخنگوی ارتش از آماده باش کامل نیروهای هوایی و دریایی ارتش خبر داد و گف...
وزیر جهاد: خرید از شرکتهای آمریکایی در صورت رعایت شروط، بلامانع است
نوری قزلجه درباره مذاکرات جدید با شرکتهای آمریکایی گفت: آن همکاریها...
غریبآبادی: نشستهای دوحه صرفا بهصورت سهجانبه برگزار شد | مذاکرات توافق نهایی هنوز آغاز نشده است
معاون وزیر امور خارجه و رییس هیات کارشناسی ایران اظهار کرد: جلسات هیات...
مدیرعامل بانک صادرات ایران در آیین تودیع و معارفه عنوان کرد: اعتماد مشتریان، سرمایه انسانی و ارزشآفرینی؛ سه محور توسعه پایدار بانک صادرات ایران
مدیرعامل بانک صادرات ایران با تأکید بر اینکه اعتماد مشتریان، سرمایه ا...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.