عصر خبر: شریک م.ش (دلال بازداشت شده دکل نفتی) به دنبال نقد کردن دارایی ها و انتقال آن به خارج از کشور است.
به گزارش فارس، م.ش یکی دیگر از متهمان پرونده دکل 87 میلیون دلاری با دستور مقامات قضایی بازداشت شد. این دلال دکل نفتی با همکاری شریکش رضا طباطبایی اقدام به ثبت شرکتی با عنوان (س) در ایران کرده که دارایی این شرکت حدود 60 میلیون دلار است.
پیگیری خبرنگار فارس حاکی است، از داراییهای این شرکت می توان یه یک دکل حفاری، 4 پمپ گل و تجهیزات دیگر نفتی اشاره کرد؛ این شرکت هم اکنون 800 نیروی فعال دارد و در حال حاضر مشغول به فعالیت است.
این گزارش اضافه می کند 40 میلیون دلار از دارایی های این شرکت متعلق به شریک م.ش است که هم اکنون قصد دارد از طریق واسطه این دارایی ها را نقد و به خارج از کشور منتقل کند.
همچنین بر اساس پیگیری های خبرنگار فارس هم اکنون طباطبایی آپارتمانهای خود را در منطقه سعادت آباد تهران به فروش گذاشته تا بتواند بخش دیگر از دارایی هایش را در ایران نقد کند که این موضوع باید مورد توجه دستگاه قضایی کشور قرار گیرد.
طباطبایی هم اکنون در دوبی به سر می برد و شنیده می شود قرار است از طریق اینترپل (پلیس بین الملل) بازداشت و به ایران منتقل شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.