یکی از مقامات وزارت دفاع روسیه با استناد به مجموعه اطلاعاتی موثق گفت که فقط ظرف یک هفته گذشته ٢ هزار ستیزه جو و بیش از ١٢٠ تن مهمات جنگی از مرز ترکیه وارد سوریه شده و در اختیار تروریست ها قرار گرفته است.

یکی از مقامات وزارت دفاع روسیه با استناد به مجموعه اطلاعاتی موثق گفت که فقط ظرف یک هفته گذشته 2 هزار ستیزه جو و بیش از 120 تن مهمات جنگی از مرز ترکیه وارد سوریه شده و در اختیار تروریست ها قرار گرفته است.
وی افزود: بر اساس اطلاعات موثقی که به دست ما رسیده است، چنین فعالیت هایی مدت های طولانی است که در مرز ترکیه و سوریه برقرار بوده و همچنان نیز ادامه دارد.
پیش از انتشار این خبر، «آناتولی آنتونوف» معاون وزیر دفاع روسیه در یک جلسه توجیهی در مسکو گفت: «درآمدهای فروش نفت یکی از مهم ترین منابع فعالیت تروریستها در سوریه است. آنها سالانه حدود 2 میلیارد دلار در می آورند و این بودجه را صرف نیروگیری از شبه نظامیان سراسر جهان و تجهیز آنها به سلاح و تجهیزات و مهمات می کنند».
وی ادامه داد: «مصرف کننده اصلی این نفت دزدیده شده از صاحبان قانونی آن در سوریه و عراق، ترکیه است. طبق اطلاعات موجود، این تجارت غیر قانونی شامل مقام عالیرتبه این کشور یعنی اردوغان و خانواده اش نیز می شود».
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.