انجمن تولید کنندگان روغن نباتی در نامه ای به مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت، افزایش ۲۰ هزار تنی سقف واردات روغن پالم را خواستار شد.

انجمن تولید کنندگان روغن نباتی در نامه ای به مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی وزارت بهداشت، افزایش ۲۰ هزار تنی سقف واردات روغن پالم را خواستار شد.
به گزارش فارس، پس از افشای موضوع مصرف روغن پالم در صنایع لبنی از سوی وزیر بهداشت در سال گذشته، سقف واردات روغن پالم سالانه 420 هزار تن تعیین شد و بر این اساس از 1.4 میلیون تن روغن مصرفی در کشور حدود 30 درصد به پالم اختصاص یافت.
حال ابوالحسن خلیلی، رئیس انجمن روغن نباتی در نامه ای به هدایت حسینی، مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی وزارت بهداشت افزایش 20 هزار تنی سقف واردات روغن پالم را خواستار شده است.
در نامه رئیس انجمن روغن نباتی با تاریخ 11 آبان ماه آمده است:
آقای دکتر هدایت حسینی
مدیر کل محترم نظارت و ارزیابی غذایی، آرایشی و بهداشتی
احتراماً پیرو مذاکره تلفنی به منظور توسعه صادرات روغن نباتی، خواهشمند است موافقت خود را برای واردات 20 هزار تن روغن پالم خارج از سقف مصوب تولید سالیانه اعلام فرمائید.
شایان ذکر است که این انجمن تعهدات لازم برای استفاده این روغن صرفاً به منظور صادرات را به آن اداره کل خواهد سپرد.
به گزارش فارس، هدایت حسینی حدود 10 روز پیش از سمت خود برکنار و بهروز جنت جایگزین وی شد.
دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو اخیراً گفته بود: یک موقع در روغن مصرفی خانوار 35 درصد اسید چرب ترانس وجود داشت که هر یک درصد از این اسید، میزان ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را 2 درصد افزایش می دهد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.