Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با اشاره به اینکه یکی از پیشنهادات ما پرداخت وام ۱۰ میلیون تومانی در ۵مرحله به کارگران است گفت:پیشنهاد کردیم کارگران در مراحل مختلف پس از تصفیه حساب وام خود، می تواند وام بعدی را دریافت کند.

 رئیس کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران خبر داد/ پیشنهاد پرداخت وام ۱۰ میلیونی خرید کالا در ۵ مرحله به کارگران

غلامرضا عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین نتایج بررسی جلسات وزارت کار درباره ضمانت کارگران گفت:یکی از پیشنهادات مطرح این است که پرداخت یارانه نقدی به عنوان ضمانت کارگران باشد و کارت به عنوان کارت اعتباری باشد و محدودیت خرید کالایی نداشته باشد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کارفرمایان راضی به صدور ضمانت نامه برای وام‌های کلان نیستند پیشنهاد شد وام کالا در 5 مرحله 2 میلیون تومانی به کارگران پرداخت شود. یعنی 10 میلیون تومان در 5مرحله باشد و کارگر پس از تصفیه مرحله بعدی را دریافت کند.
عباسی با بیان اینکه این پیشنهاد هنوز نهایی نشده است اظهار داشت:قصد داریم این پیشنهاد خود را به وزارت کار اعلام کنیم. این صحبت در این هفته تعیین تکلیف می شود.
رئیس کل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران اظهار داشت: تعداد زیادی از کارگران موقت هستند و کارفرما برای آنها ضمانت نامه صادر نمی کند، برای این کارگران بهترین ضمانت استفاده از پرداخت یارانه نقدی افراد است.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24