رئیس کل دادگستری اصفهان از صدور کیفرخواست سه نفر از متهمان پرونده کشیدن بخیه های چانه کودک ۵ ساله خبر داد.

رئیس کل دادگستری اصفهان از صدور کیفرخواست سه نفر از متهمان پرونده کشیدن بخیه های چانه کودک 5 ساله خبر داد.
احمد خسروی وفا» در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده بیمارستان اشرفی اصفهانی خمینی شهر گفت: در جریان رسیدگی به این پرونده، سه نفر از متهمین شامل دکتر و پرستار مربوطه و همچنین سوپروایزر به اتهام عدم کمک به مصدوم به استناد بند 2 از ماده واحده قانون (خودداری از کمک به مصدومین) تفهیم اتهام شدند و آخرین دفاع از آن ها اخذ شده است.
وی افزود: کیفرخواست این پرونده صادر شده و پرونده به شعبه 102 دادگاه جزایی خمینی شهر ارسال شده است.
رئیس کل دادگستری اصفهان یادآور شد: بر اساس قانون یک هفته زمان ابلاغ وقت دادگاه به متهمین است و بر این اساس هفته آینده دادگاه رسیدگی به پرونده تشکیل می شود.
بر اساس ماده 2 قانون مجازات خودداری از کمک به مصدومین و رفع مخاطرات جانی، افراد حسب وظیفه و قانون مکلفند که به اشخاص آسیب دیده یا کسانی که در معرض خطر جانی هستند، کمک نمایند و هرگاه کسی از کمک به آنها خودداری کند به 6 ماه تا 3 سال حبس محکوم خواهد شد.
صدرا زاهدپور هفته گذشته به علت پارگی ناحیه چانه در اورژانس بیمارستان اشرفی اصفهانی در خمینی شهر پذیرش می شود و کادر حاضر به صورت سرپایی چانه مصدوم را بخیه می کنند.
مادر بیمار توانایی پرداخت هزینه 150 هزار تومانی درمان را برای ترخیص نداشت که با دستور مسوول کادر پزشکی، پرستار بخیه های صدرای چهار ساله را می کشد و بیمار با خونریزی و پارگی چانه از بیمارستان خارج می شود.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.