صندوق بین المللی پول اعلام کرد: با رفع تحریم ها از جمهوری اسلامی ایران، دولت این کشور باید اصلاحات همه جانبه در حوزه تجارت داشته باشد تا منجر به جذب سرمایه گذاری در این کشور شود.
به گزارش پایگاه خبری «اسپوتنیک»، در همین حال، مقامات صندوق بین المللی پول به این نکته اشاره کردند که اصلاحات جامع میان مدت در فضای کسب و کار ایران ضروری است تا این اطمینان حال شود که با رفع تحریمها از ایران تاثیر قابل توجه آن بر روی اعتماد به سرمایه گذاری و فضای کسب و کار این کشور نمایان شود، ضمن اینکه این اصلاحات می توان به ارتقای جایگاه اقتصادی و همچنین مسیر رشد اقتصادی ایران بیانجامد.
بر همین اساس، صندوق بین المللی پول رشد تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۹۴ را بین ۵ دهم تا منفی ۵ دهم درصد پیش بینی کرد، این در حالی است که رشد اقتصادی ایران برای سال آینده میلادی از سوی این سازمان بین المللی بین ۴ تا ۵.۵ درصد برآورد شده است.
منبع: مهر
این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :
شما هم نظر دهید
برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.