در دهه ۴٠ شمسی پیک هایی که غذاها را به دست مشتریان می رساندن از روشی عجیب استفاده می کردند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ خوراک، خوراکی، یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دستنخورده، تغییریافته و یا نیمهتغییریافته برای مصرف آماده میشود. خوراک میتواند منشاء حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه و یا لذت بردن مصرف شود.
در ﺩﻫﻪ ۴۰مسئول پخش غذا-ﻫﺸﺖ ﻃﺒﻘﻪ ﺳﯿﻨﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻏﺬﺍ ﮐﻪ ﺍﻏﻠﺐ ﭘﻠﻮ،ﮐﺒﺎﺏ،ﺭﯾﺤﺎﻥ، ﺗﺮﺷﯽ،ﺩﻭﻍ،ﻣﺎﺳﺖ ﻭﺧﯿﺎﺭبود حمل می کرد .
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.