Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون تعمیرات و مهندسی هواپیمایی ماهان با بیان این‌که نقص فنی پارکینگ بری فرودگاه استانبول دلیل بروز سانحه برای هواپی ماهان شد، گفت: سانحه برخورد هواپیمای ماهان به گاردریل فرودگاه استانبول هیچ تلفات جانی در پی نداشت.

 معاون تعمیرات و مهندسی ماهان خبر داد/ نقص فنی "پارکینگ بریک" دلیل سانحه هواپیمای ماهان در ترکیه

فرامرز سروی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: یک فروند هواپیمای ماهان که مسافران تهران استانبول را به این شهر منتقل کرده بود در زمان ورود به پارکینگ به دلیل بروز نقص فنی در سیستم "پارکینگ بریک" دچار شانحه شده که در نهایت هواپیما مقداری جابجا گشت.

وی با بیان اینکه این اشکال باعث شد هواپیما به سیستم گاردریل مقابل پارکینگ برخورد کند، گفت: با وجود این برخورد هیچ اتفاقی برای خلبان، مسافران و کروی پروازی نیفتاد؛ خوشبختانه مسافران صحیح و سالم هستند.
سروی با تأکید بر اینکه حتی یک مسافر جراحتی سطحی برنداشته است، گفت: مسافرانی را که قرار بود این هواپیما از استانبول به فرودگاه امام خمینی(ره) منتقل کند با استفاده از سایر خطوط هوایی به‌سمت کشور جابه‌جا می‌شوند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24