Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر نیرو گفت: با توجه به افزایش ۳۵ درصدی بارندگی در سال جاری نسبت به سال های گذشته امیدواریم در سال آینده نیازی به جیره بندی آب نباشد. البته اگر الگوی مصرف اصلاح نشود ممکن است کشور دچار جیره بندی آب شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمید چیت چیان در حاشیه آیین افتتاحیه پست برق کوهستان مشهد گفت: البته اگر الگوی مصرف اصلاح نشود ممکن است کشور دچار جیره بندی آب شود.
وی افزود: تامین آب تابع بارش هرساله نیز هست و امسال تا امروز که سه ماه و 10 روز از سال آبی گذشته متوسط افزایش بارندگی کشور نسبت به سال های گذشته 35 درصد بوده است.
وزیر نیرو گفت: در حوزه آب به صورت طبیعی دارای مشکلاتی هستیم و آنچه می تواند کشور را بر کمبود آب غلبه دهد کیفیت مصرف آب است، یعنی اگر در چگونگی مصرف آب در بخش های گوناگون تجدید نظر شود این مشکل برطرف خواهد شد.
چیت چیان افزود: ایران در یک منطقه خشک و نیمه خشک قرار گرفته و همواره در معرض تهدید کم آبی به سر می برد.
وی تصریح کرد: منابع آبی کشور در نتیجه تغییر اقلیم، 15 سال خشکسالی پیاپی و گرم تر شدن هوا کاهش پیدا کرده و این در حالی است که نیاز ایران به آب به دلیل افزایش جمعیت، مصارف شرب، شهری، کشاورزی و صنعتی روز به روز افزایش پیدا می کند.
وزیر نیرو گفت: در باره افزایش قیمت آب برنامه ای نداشته ایم و افزایش قیمت های احتمالی را نیز باید به صورت موردی بررسی و علت یابی کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24