Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

یک مقام روسی می‌گوید: ترکیه همچنان به حمایت تسلیحاتی از تروریست های فعال در سوریه ادامه می دهد.

رئیس اداره کل عملیات ستاد کل نیروهای مسلح روسیه با بیان این که مرزهای ترکیه برای رسیدن کمک های تسلیحاتی به دست تروریست ها همچنان باز است، گفت: ترکیه همچنان به حمایت تسلیحاتی از تروریست های فعال در سوریه ادامه می دهد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرگئی رودسکوی، رئیس اداره کل عملیات ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اعلام کرد که کمک‌های تسلیحاتی همچنان از ترکیه به دست تروریست های فعال در استان لاذقیه در غرب سوریه می رسد.
رودسکوی گفت: پیشروی های ارتش سوریه تلفات و خساراتی سنگین به تروریست ها وارد و آنها را وادار به فرار از مواضع خود کرده است.
وی افزود: با وجود تلاش های فراوان جامعه جهانی برای پایان دادن به حمایت تسلیحاتی از تروریست های فعال در سوریه، همچنان کمک های تسلیحاتی از مرزهای ترکیه می گذرد و به دست تروریست های مستقر در استان لاذقیه می رسد.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، رئیس اداره کل عملیات ستاد کل نیروهای مسلح روسیه با اشاره به موفقیت های نظامی ارتش سوریه که باعث شده تروریست ها تلفات و خسارت های زیادی متحمل شوند، افزود: با این حال تروریست ها به طور دائمی نیروی تقویتی دریافت می کنند و این نیروی تقویتی از ترکیه اعزام می شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24