Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

وزیر امور خارجه آمریکا ساعتی پس از آزادی تفنگداران آمریکایی با صدور بیانیه ای از مسوولان ایرانی برای این اقدام تشکر کرد. 
  
به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری جمهوری اسلامی، واشنگتن پست با انتشار این بیانیه نوشت: جان کری عصر روز چهارشنبه در این بیانیه از حل و فصل این موضوع از طریق مسالمت آمیز و کارآمد قدردانی کرد. 

پیشتر نیز وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: تفنگداران آمریکایی که ایران در خلیج فارس بازداشت کرده بود، سالم رها شده اند. 

خبرگزاری فرانسه این مطلب را به نقل از توئیتی از پنتاگون اعلام کرد. خبرگزاری رویترز نیز ازواشنگتن خبر داد: پنتاگون اعلام کرده که نیروی دریایی آمریکا در مورد شرایطی که منجر به حضور تفنگداران در ایران شد تحقیق می کند. 

ساعاتی پیش روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای با اشاره به قطعیت غیرعمدی بودن ورود غیر قانونی و غیر مجاز شناورهای رزمی آمریکایی به آب های سرزمینی ایران در خلیج فارس، از آزادی تفنگداران دستگیر شده آمریکایی در آب های بین المللی خبر داد. 

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: در پی ورود غیر قانونی و غیر مجاز دو فروند شناور رزمی آمریکایی به آب های سرزمینی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس و در حوالی جزیزه فارسی در عصر روز گذشته (سه شنبه مورخ 94/10/22 ) این شناورها پس از تمکین اخطار شناورهای رزمی نیروی دریایی سپاه متوقف و سرنشینان آن که 9 تفنگدار مرد و یک تفنگدار زن بودند، دستگیر شده بودند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24