Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون وزیر نفت با اشاره به بهره‌برداری از دو طرح جدید پالایشگاهی، گفت: با راه‌اندازی مجتمع بنزین‌سازی پالایشگاه اصفهان، ظرفیت تولید بنزین یورو ۴ حدود ۷ میلیون لیتر افزایش یافت.

 معاون زنگنه اعلام کرد:بهره‌برداری از ۲ طرح جدید پالایشگاهی/جزئیات افزایش تولید بنزین

عباس کاظمی در گفتگو با مهر درباره بهره‌برداری از طرح‌های جدید بنزین سازی ایران، گفت: هم اکنون مجتمع بنزین‌سازی پالایشگاه نفت اصفهان در مدار بهره‌برداری قرار گرفته و در حال تولید است که در این طرح افزایش بنزین نداشته ایم بلکه افزایش کیفیت حاصل شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با یادآوری اینکه در شرایط فعلی پالایشگاه نفت اصفهان از ظرفیت تولید بیش از ۷ میلیون لیتر بنزین با کیفیت یورو ۴ برخوردار است، تصریح کرد: قرار است بخشی از بنزین یورو ۴ تولیدی این پالایشگاه برای تامین سوخت شهر اهواز و بخشی دیگر از آن برای تامین سوخت شهر اصفهان مورد استفاده قرار بگیرد.
عضو هیات مدیره شرکت پالایش و پخش فرآورده‌ نفتی همچنین با اشاره به پیشرفت حدود ۹۶ درصدی ساخت مجتمع بنزین‌سازی پالایشگاه بندرعباس، بیان کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال راه اندازی آزمایشی این مجتمع جدید بنزین‌سازی آغاز شود.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه نفت بندرعباس حدود ۸ میلیون لیتر در روز است، تاکید کرد: با بهره برداری از این طرح، ظرفیت تولید در این پالایشگاه به ۱۲ میلیون لیتر خواهد رسید.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه طرح جدید بهبود کیفیت و ارتقای تولید پالایشگاه نفت لاوان هم آماده بهره‌برداری شده است، تبیین کرد: این طرح جدید پالایشگاهی از ظرفیت تولید روزانه حدود ۲ تا ۲.۲ میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد یورو ۴ و بیش از ۵۵۰ هزار لیتر سوخت جت برخوردار است.
کاظمی با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت تولید بنزین با استاندارد یورو ۴ در پالایشگاه‌های کشور به حدود ۲۴ میلیون لیتر در روز افزایش یافته است، تاکید کرد: هم اکنون پالایشگاه‌های نفت شازند اراک، اصفهان و تبریز از پالایشگاه‌های تولیدکننده بنزین یورو ۴ در کشور هستند.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه به زودی علاوه بر کلانشهرهای تهران، کرج، اراک، تبریز، اصفهان، مشهد و اهواز، در بخش‌هایی از کلانشهر شیراز هم عرضه بنزین یورو ۴ آغاز خواهد شد، یادآور شد: هم اکنون ۱۶ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه شازند، ۷ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه اصفهان و حدود یک میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه تبریز تولید و عرضه می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش نفتی همچنین در خصوص عرضه و توزیع گازوئیل یورو ۴ در کلانشهرهای کشور هم خاطرنشان کرد: چهار کلانشهر تهران، اراک، کرج و اصفهان به طور کامل و حدود نیمی از شهر مشهد، تبریز و اهواز زیر پوشش گازوئیل یورو ۴ قرار دارند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24