Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مدیرعامل سایپا با بیان اینکه بزرگترین مشکل این شرکت سرمایه در گردش بود، گفت: تا پایان سال گذشته بدهی این شرکت سه‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود اما با مهندسی مالی انجام‌شده تا پایان سال جاری این موضوع حل خواهد شد.

مذاکره همزمان سایپا با این سه غول خودرو سازی جهان

 مهدی جمالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در خصوص برخی خبرها مبنی بر احتمال تغییر مدیرعامل شرکت خودروسازی سایپا، اظهار داشت: من اصلاً به این شایعات توجهی ندارم. هر کجا که رفته‌ام براساس یک برنامه مدون کار کرده‌ام. در سایپا هم برنامه‌های خود را شروع کرده‌ام.

وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال سهامداران شاهد وضعیت مناسب این شرکت خواهند بود، افزود: در سال آینده هم مصرف کنندگان شاهد اقدامات من در شرکت سایپا خواهند بود. مطمئن باشید روند سایپا به‌طور کامل تغییر کرده و بازار سهام وضعیت فعلی شرکت را نشان می‌دهد.

مدیرعامل سایپا در رابطه با بدهی‌های این شرکت هم گفت: این موضوعات حتماً مرتفع خواهد شد. در شرکت مهندسی مالی انجام شده و از این بعد دریافت تسهیلات به‌راحتی انجام می‌شود.

جمالی با بیان اینکه بزرگترین مشکل سایپا سرمایه در گردش بود، اضافه کرد: تا پایان سال گذشته بدهی این شرکت سه‌هزار و 200 میلیارد تومان بود اما با مهندسی مالی انجام شده تا پایان سال این موضوع حل خواهد شد.

وی در خصوص همکاری‌های بین المللی سایپا با شرکت‌های خودروسازی افزود: سایپا قرار نیست با پژو همکاری کند بلکه امروز در حال مذاکره با سیتروئن هستیم علاوه بر آن مذاکره با "کیا" نیز آغاز شده است.

مدیرعامل سایپا اضافه کرد: علاوه بر این دو شرکت، با رنو نیز در حال مذاکره هستیم، البته رنو در تولید مشترک قرار نیست با ایران خودرو همکاری کند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24