Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون وزیر صنعت با بیات اینکه اخیراً گزارشی در مورد نقش بخش معدن و صنایع معدنی برای تحقق اقتصاد مقاومتی تهیه شده و در اختیار ستاد اقتصاد مقاومتی قرار گرفته است، گفت: طبق آخرین اکتشافات معدن سنگان یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تن ذخایر سنگ آهن دارد.

 گزارش معدنی کرباسیان به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی/معدن سنگان ۱.۲میلیارد تن ذخیره دارد

مهدی کرباسیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه ظرف دو سال گذشته اکتشافات مناسبی در معدن سنگان اتفاق افتاده است، اظهار داشت: طبق آخرین اکتشافات این معدن یک میلیارد و 200 میلیون تن ذخایر سنگ آهن دارد.

وی با اشاره به اینکه در این معدن پروژه‌های کنستانتره و گندله سازی نیز تعریف شده است، گفت: در یک مقطعی مشکلات نقدینگی واحدهای تولیدی باعث شد تا نتوانیم این دو پروژه را با سرعت بیشتری تکمیل کنیم اما خوشبختانه این موضوع در حال رفع شدن است و در سال آینده در مجموع 7.5 میلیون تن گندله و کنستانتره تولید خواهد شد.
رئیس هیئت مدیره ایمیدرو با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: اخیراً گزارشی در مورد نقش بخش معدن و صنایع معدنی برای تحقق اقتصاد مقاومتی تهیه شده و در اختیار آقای جهانگیری به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی قرار گرفته است و او نیز با ارسال این گزارش به دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی در اولین جلسه این موضوع را بررسی خواهد کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24