Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس پلیس دوبی طی اظهاراتی خصمانه علیه ایران گفت، امارات باید روابط تجاری خود با ایران را کاهش دهد و مغازه داران ایرانی را وادار کند در طی ۳ سال این کشور را ترک کنند.

رئیس پلیس دوبی خواستار اخراج تجار ایرانی از امارات شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری عربین بیزنس، رئیس پلیس دوبی گفت، امارات باید روابط تجاری خود با ایران را کاهش دهد و مغازه داران ایرانی را وادار کند در طی 3 سال این کشور را ترک کنند.
ژنرال ضاحی خلفان بن تمیم، رئیس امنیت عمومی امارت دوبی گفت، مقامات ایرانی اجازه نمی دهند اماراتی ها یک مغازه کوچک در کشورشان باز کنند، بنابراین هیچ ایرانی ای هم نباید بتواند فعالیت های تجاری در امارات داشته باشد.
بن تمیم این اظهارات جنجالی را در صفحه تویتر خود منتشر کرده است. وی همچنین گفته، مقامات اماراتی باید تمدید مجوزهای تجاری تجار ایرانی را متوقف کنند و از صاحبان ایرانی بنگاه های اقتصادی بخواهند تا در طی 3 سال این کشور را ترک کنند.
وی مدعی شد که «چین، هند، اندونزی، مالزی و آفریقا هزار بار بهتر از ایران برای مبادلات تجاری هستند.»
این مقام اماراتی همچنین گفت: «در طی 3 سال، ما باید از همه مغازه داران ایرانی بخواهیم که کشور را ترک کنند و نباید مجوز تجاری آنها را تمدید کنیم. مردم ما باید به جای ایرانی ها این مغازه ها را باز کنند.»
خلفان گفته باید فروش محصولات ایرانی در تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس ممنوع شود تا با «رفتار بی پروایانه» ایران مقابله شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24