Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

دو ثروتمند روس در ٣ شرکت ایرانی فعال در زمینه تجارت الکترونیک سرمایه گذاری کرده اند. به گزارش عصر ایران به نقل از ریانووستی، اندریه موراویوف رئیس صندوق پاروس کپیتال و شریکش در صندوق بوریس سینیگوبکو چند میلیون دلار در سه شرکت ایرانی به نام های دیجی کالا ، دیوار و شیپور سرمایه گذاری کرده اند.

سرمایه گذاری ثروتمندان روس در ٣ شرکت اینترنتی ایران

دو ثروتمند روس در 3 شرکت ایرانی فعال در زمینه تجارت الکترونیک سرمایه گذاری کرده اند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری روسی ریانووستی، "اندریه موراویوف" رئیس صندوق پاروس کپیتال و شریکش در صندوق "بوریس سینیگوبکو" چند میلیون دلار در سه شرکت ایرانی به نام های "دیجی کالا"، "دیوار" و "شیپور" سرمایه گذاری کرده اند.

بوریس سینگوبکو سرمایه گذار و فعال اقتصادی روس در مصاحبه با روزنامه کومرسانت چاپ مسکو گفت: در شرکت های دیجی کالا، دیوار و شیپور سرمایه گذاری کرده ایم.

این روزنامه افزود: سینیگوبکو و موراویوف حدود 6 ماه قبل در شرکت سوئدی بومیگرانات سرمایه گذاری کردند. این شرکت سوئدی به طور ویژه برای فعالیت در ایران ایجاد شده بود.
 
سینیگوبکو ثروت ودارائی 100 میلیون دلاری را مدیریت می کند که 60 میلیون دلار  آن از طریق پاروس کاپیتال مدیریت می شود. به نوشته کومرسانت دیجی کالا 80 درصد بازار فروش اینترنتی کالا در ایران را در اختیار خود دارد و ارزش آن حدود 400 میلیون دلار برآورد شده است.

دیجی کالا در زمینه فروش اینترنتی کالا (شبیه شرکت آمازون) و دو شرکت دیوار و شیپور نیز در زمینه فروش کالاهای دست دوم و عرضه شده از سوی مردم (شبیه شرکت ایی بی) فعالیت می کنند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24