نخست وزیر ایتالیا از امضای قراردادی بین بانک یونیت کردیت به عنوان نخستین بانک غربی با مقامات ایرانی خبر داد و گفت: قرار است این بانک شعبه هایی را در اروپا و حتی ایران تأسیس کند...

نخست وزیر ایتالیا از امضای قراردادی بین بانک یونیت کردیت به عنوان نخستین بانک غربی با مقامات ایرانی خبر داد و گفت: قرار است این بانک شعبه هایی را در اروپا و حتی ایران تأسیس کند.
به گزارش فارس، پس از سفر روحانی رئیس جمهور کشورمان به ایتالیا و رفت و آمد هیأت های تجاری ایتالیا طی یک سال اخیر به ایران امروز هیأتی متشکل از 40 شرکت ایتالیایی که در رأس آن رئیس کنفدراسیون صنایع ایتالیا و نخست وزیر این کشور حضور داشتند، میهمان اتاق بازرگانی ایران برای رایزنی های بیشتر تجاری و نهایی کردن قراردادها بودند.
متیورنتزی نخستوزیر ایتالیا در این دیدار به سابقه کهن و تاریخی ایران و ایتالیا اشاره کرد و گفت: ما فقط برای قراردادهای تجاری به اینجا نیامده ایم بلکه سخن از دو تمدن قدیمی رم و رنسانس و ایران باستان است و احساس می کنیم میراث فرهنگی مشترکی در این زمینه داریم.
وی به نقش ایران در منطقه و فراتر از آن در دنیا اشاره کرد و گفت: باور عمیقی از طرف ایتالیا و اروپا وجود دارد که ایران می تواند بعد از توافق هسته ای نه تنها در منطقه بلکه در دنیا نقشی فراتر از آنچه است ایفا کند.
همچنین توجه به مسائل بانکی در راستای مبادلات تجاری نکته دیگری بود که نخست وزیر ایتالیا به آن اشاره کرد و اظهار داشت: نخستین بانک غربی با نام یونیت کردیت قراردادی را با مقامات ایرانی بسته و قرار است شعبه هایی را در اروپا و حتی ایران تأسیس کند.
رنتزی همچنین احیای جاده ابریشم، همکاری در زمینه مد و صنایع غذایی همچون ماکارونی را از دیگر مواردی عنوان کرد که ایتالیایی ها به آن توجه ویژه دارند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.