Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه مصوبه دیروز مجلس مبنی بر تعیین دو سقف متفاوت معافیت مالیاتی حقوق برای کارمندان و کارگران به ضرر جامعه کارگری است گفت: با پیشنهاد این مصوبه مخالف بودیم اما در مجلس رأی گیری و تصویب شد.

 عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: مصوبه معافیت مالیاتی دیروز مجلس به ضرر کارگران است

محمد خدابخشی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،درباره مصوبه دیروز مجلس که سقف معافیت مالیاتی حقوق کارمندان دولت را 2 میلیون تومان و کارگران را 1.5 میلیون تومان تعیین کرده بود، گفت: براساس مصوبه مجلس در سال 96 کارکنان دولت با حقوق زیر 2میلیون تومان و سایرین (بخش خصوصی) با حقوق زیر 1.5میلیون تومان، از پرداخت مالیات معاف می شوند.

وی با بیان اینکه قبول دارم این مصوبه به ضرر جامعه کارگری است گفت: متأسفانه این بند بودجه تصویب شد. ما با این پیشنهاد مخالف بودیم ولی با رأی گیری به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید محمد حسینی نماینده مجلس روز گذشته با بیان اینکه در لایحه بودجه دولت سقف حقوق دریافتی برای معافیت مالیاتی 1.5 میلیون تومان در نظر گرفته شده بود و این معافیتمالیاتی در کمیسیون تلفیق بودجه به 2 میلیون تومان در ماه افزایش یافت، گفت: رئیس کمیسیون تلفیق دیروز در صحن علنی مجلس اصلاحیه‌ای را برای بند مذکور در گزارش کمیسیون مطرح کرد و با حمایت مستقیمی که از سوی رئیس سازمان مالیاتی انجام شد قسمت عمده‌ای از نمایندگان نیز به این موضوع رأی دادند و مصوبه کمیسیون تلفیق تغییر کرد.

حسینی گفت: چندین سال است که بایستی سقف معافیت مالیاتی کارمندان دولت و کارگران یکسان شود ولی متأسفانه در سال جاری نیز موفق به انجام این یکسان سازی نشدیم.

نماینده تفرش و فراهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه استدلال خاصی برای تغییر مصوبه کمیسیون تلفیق در صحن مطرح نشد، از تصویب سقف معافیت دوگانه برای حقوق‌بگیران ابراز تأسف کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه یکی از موارد مطرح‌شده از کاهش سقف معافیت مالیاتی حقوق‌بگیران را موضوع کاهش درآمدهای مالیاتی دولت عنوان کرد.

حسینی ادامه داد: به‌نظر بنده نباید سقف معافیت مالیاتی دوگانه باشد، هرچند برای تصویب این بند در لایحه بودجه مشخص نشده است که چه‌مقدار درآمد مالیاتی برای دولت از محل کاهش سقف مالیاتی حقوق‌بگیران بخش خصوصی حاصل می‌شود.

همچنین یک مقام مسئول در وزارت امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دولت مخالف تبعیض بین کارگران و کارمندان است، گفت: دولت موافق افزایش سقف معافیت مالیاتی به 2میلیون تومان نبود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24