فارس: محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران و قبل از ورود به نشست سه جانبه با لاوروف و اشتون، با بیان اینکه مذاکرات در سومین روز خود وارد مرحله حساسی شده، گفت: بحبیث رسیدن به یک متن است که 7 کشور (ایران و 1+5) بتوانند با این متن توافق کنند.
ظریف با بیان اینکه مرحله دشواری است، اظهار داشت: هم نگرانی های ایران باید مورد توجه قرار گیرد هم بعضی دیدگاه های متفاوتی که داخل 1+5 است.
وی با ذکر این نکته که مقدار زیادی از وقت در مذاکرات داخلی 1+5 می گذرد، خاطرنشان کرد: شش کشور هستند و دیدگاه های مختلفی دارند و احتمالا منافع متفاوتی دارند و نیاز دارند به نتیجه برسند. ما هم آمادگی این را داریم که اگر طرف مقابل ما برای رسیدن به راه حل آمادگی داشته باشد، به راه حل برسیم و تا حد خوبی پیشرفت داشته ایم.
رئیس دستگاه دیپلماسی درباره مذاکرات صورت گرفته با جان کری، با بیان اینکه بالاخره یک تاریخ طولانی بی اعتمادی بین 2 کشور وجود دارد، گفت: از دیروز تاکنون حدود هفت ساعت در سطح وزیر مذاکره کردیم. مذاکراتی با فرانسوی ها، انگلیسی ها و آلمان ها داشتیم و اکنون نیز با لاوروف دیدار خواهم کرد.
ظریف با بیان اینکه راجع به جزییات مذاکره علنی صحبت نمی کنم درباره اظهارات وزیر خارجه فرانسه خاطرنشان کرد: دیدگاه ها متفاوت است، کشورها دیدگاه های متفاوتی دارند. فرانسه نیز دیدگاه هایی دارد. این روندی است که باید بر اساس احترام متقابل، موضع برابر و توجه به حقوق مردم ایران به نتیجه برسد وگرنه پایداری نخواهد داشت.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.