مدیر عامل سایپا در سخنانی گفت: تولید انبوه وانت پراید آغاز شده و تیبای هاچبک نیز تا پایان سال به تولید انبوه رسید که قیمت آن حدود تیبای فعلی خواهد بود. مدیر عامل سایپا گفت: فعلا افزایش قیمتی در محصولاتمان نخواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، سعید مدنی در حاشیه بازدید مدیر عامل تامین اجتماعی از گروه خودروسازی سایپا، درباره افزایش قیمت خودرو اظهار کرد: فعلا افزایش قیمتی در محصولات نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه کاهش تولید خودرو موقتی است، خاطرنشان کرد: امیدواریم ظرف یکی - دو ماه آینده به سطح تولید قبلی بازگردیم به همین خاطر هیچ گونه تعدیل نیرویی نیز نداشتیم.
مدنی ادامه داد: هم اکنون تیراژ تولید محصولات روزانه 1200 تا 1400 دستگاه است که ظرف چند ماه آینده مجددا به نزدیک 2000 دستگاه افزایش خواهد یافت.
مدیر عامل سایپا افزود: تولید انبوه وانت پراید آغاز شده و تیبای هاچبک نیز تا پایان سال به تولید انبوه رسید که قیمت آن حدود تیبای فعلی خواهد بود.
وی با بیان اینکه خط تولید سراتو و ساندرو نیز آماده بهرهبرداری است، تصریح کرد: با این حال به دلیل مسائل خارجی مشکلاتی در تامین قطعات آنها وجود دارد که در حال مذاکره دراین زمینه هستیم.
مدنی درباره با تامین قطعه از سوی شرکت رنو پارس اظهار کرد: با شرکت رنو پارس برای تامین قطعات به توافق رسیدهایم و قرار شد از اوایل دسامبر سفارش گذاری قطعات را آغاز کند.
مدیر عامل سایپا افزود: تولید مگان به دلایل شرایط تحریم کاهش یافته بود اما با رنو مذاکره کردهایم تا تعدادی از این خودرو برای عمل به تعهدات تولید شود.
وی در رابطه با پلت فرم جدید این شرکت خاطرنشان کرد: قرارداد طراحی یک پلت فرم جدید با همکاری یک شرکت بین المللی خارجی بسته شده که مدت زمان آن نیز 30 ماه است.
مدنی در رابطه با اظهارات مسوولان سازمان استاندارد درباره توقف تولید پراید تا سال 94 اظهار کرد: تا این سال احتمالا تولید پراید از خطوط تولید خارج خواهد شد البته بازار صادراتی آن موجود است و صادرات آن همچنان ادامه خواهد یافت.
عارف: دولت بهدنبال افزایش مبلغ کالابرگ برای بخشی از مردم است
معاون اول رئیسجمهور گفت: دولت مصر است با تأمین منابع، مبلغ کالابرگ را...
حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
بانک سینا در ارزیابی بانکها و مؤسسات اعتباری از سوی بانک مرکزی در چار...
دولت در حال تدوین بسته جدید کمک معیشتی برای مردم است
رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن اشاره به اینکه تیم اقتصادی دولت در تلاش...
مجمع عمومی سالیانه ۱۴۰۴ همکاران سیستم برگزار شد؛ تمرکز بر هوش مصنوعی و توسعه نسل جدید ERP سازمانی
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت همکاران سیستم برای سال مالی منتهی به ۲۹ ا...
زمان بازگشایی نماد های زیر مجموعه «فارس» اعلام شد
کنفرانس آنلاین اطلاع رسانی شرکت هلدینگ صنایع خلیج فارس امروز با حضور م...
رکوردشکنی در معاملات پایانی (TAL) بورس تهران/ ارزش معاملات پایانی امروز به ۱۸۱۱ میلیارد تومان رسید
معاون عملیات بازار بورس تهران از ثبت رکورد جدید ارزش معاملات مرحله پای...
برنامه بورس تهران برای ۱۲ عرضه اولیه در سال ۱۴۰۵
مدیرعامل بورس تهران، از برنامهریزی برای انجام ۱۲ عرضه اولیه در سال ۱...
برنامه افزایش سرمایه «ذرت» از ۲۳۰ به ۷۷۰ میلیارد تومان از محل سود انباشته
دومین نشست خبری ویژه معرفی شرکت زرین ذرت شاهرود در نماد ذرت با حضور مد...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.