مهر: سید کاظم وزیری هامانه امروز در جمع خبرنگاران با استقبال از توافق بزرگ هسته ای ایران و 5+1 و کاهش برخی از تحریم های پیش روی صادرات نفت ایران به بازار جهانی، گفت: قطعا لغو تحریم ها عملیات صادرات و انتقال نفت ایران به بازار جهانی را تسهیل و تسریع می بخشد.
قائم مقام وزارت نفت با اعلام اینکه با اشاره آمادگی ایجاد شده در بین شرکت های بین المللی برای بازگشت به صنعت نفت ایران، تصریح کرد: پیش بینی می شود به محض لغو کامل تحریم ها شرکت های بزرگ بین المللی به صنعت نفت و گاز ایران بازگردند.
وزیری هامانه با بیان این که پیش بینی می شود با لغو تحریم های نفتی و بانکی، ایران مطالبات مالی حاصل از فروش نفت خود را باز گرداند، تاکید کرد: از این رو مشکل نقل و انتقال ارزی حاصل از فروش طلای سیاه به حداقل کاهش خواهد یافت.
قائم مقام وزارت نفت خاطرنشان کرد: مشتریان نفت ایران از این پس می توانند با بیمه و کشتیهای نفتکش خود نفت ایران را خریداری و حمل کنند.
این مقام مسئول درباره لغو تحریم صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری ایران به بازار جهانی هم توضیح داد: تا پیش از لغو تحریم ها هم ایران هیچ گونه محصول بدون مشتری پتروشیمی نداشته است.
وی با تاکید بر اینکه با وجود اعمال تحریم ها ایران با عبور از سد محدودیت ها محصولات پتروشیمی خود را به کشورهای مختلف جهان صادر کرده است، بیان کرد: با این وجود لغو تحریم های اخیر منجر به آسان سازی روند صادرات پتروشیمی خواهد شد.
به گزارش مهر، سند توافق مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 پس از چهار روز مذاکرات فشرده در ژنو سوئیس شب گذشته امضا شد و سران پنج کشور بزرگ اقتصادی جهان با آزادسازی صادرات محصولات پتروشیمی و فرآورده های پلیمری ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا موافقت کردند.
حسین امیررحیمی سرپرست مرکز ملی مولدسازی داراییهای دولت شد
حسین امیررحیمی به عنوان سرپرست مرکز ملی مولدسازی داراییهای دولت منصوب...
نشست مجلس و وزارت صمت درباره اولویتبندی و نحوه تخصیص ارز به واحدهای صنعتی و معدنی
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت منابع...
۲۸ مرداد؛ عرضه اولیه آکوباتری ایرانیان در بورس تهران
بورس تهران در اطلاعیهای از عرضه اولیه سهام شرکت «آکوباتری ایرانیان» خ...
عبور سبدگردان اندیشه صبا از 100همت
رسیدن به 100همت دارایی تحت مدیریت، نقطه عطفی مهم در مسیر رشد و توسعه س...
در بازدید معاون وزیر نیرو اعلام شد؛ ثبت رکورد تاریخی تولید برق در نیروگاه دماوند
شرکت تولید نیروی برق دماوند، از داراییهای ارزشمند بانک دی، در سال ۱۴۰...
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس: بازگشایی نماد معاملاتی «فارس» پس از افشای اطلاعات و ارائه توضیحات شرکت انجام میشود/ بازگشایی نمادهای فجر انرژی و مبین انرژی منوط به افشای اطلاعات و صورتهای مالی است
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار درباره آخرین وضعیت باز...
عرضه نقدی شمش روی در تالار صنعتی؛ ۲۵ مرداد روز تعیینکننده فلزات پایه
به گزارش بورس ۲۴، جزئیات عرضه های تالار صنعتی بورس کالای ایران برای رو...
سه سناریو برای آینده بنزین روی میز دولت است
رئیس سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی از بررسی سه سناریو برای...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.