ایرنا: محمدحسن حبیب اله زاده کاردار غیرمقیم ایران در انگلیس اعلام کرد: «آجی شارما» کاردار غیرمقیم لندن در تهران فردا (سه شنبه) به تهران می آید.
وی روز دوشنبه اظهار داشت: پس از معرفی کارداران ترددی (غیرمقیم) ایران و انگلیس، در گام نخست کاردار ترددی انگلیس در ایران به همراه هیاتی روز سه شنبه 12 آذرماه به منظور بازدید از اماکن این کشور و مذاکره با مقامات وزارت امور خارجه به تهران سفر خواهد کرد.
کاردار غیرمقیم ایران در انگلیس افزود: در مرحله بعد نیز اینجانب در معیت یک هیات برای بررسی وضعیت ساختمان ها و اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و بررسی راه های بهبود ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم و مذاکره با مقامات انگلستان به این کشور سفر خواهم کرد.
کاردار غیرمقیم جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوالی درباره چگونگی برقراری روابط دو کشور پس از دو سال توقف، گفت: متعاقب انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری کشورمان، طرف انگلیسی اقدام به ارسال پیام تبریک کرد و در مرحله بعد، وزیر امور خارجه این کشور در تماس تلفنی درخواست ملاقات با همتای ایرانی خود را در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک کرد.
حبیب اله زاده اضافه کرد: در پی این ملاقات، وزیران خارجه دو کشور توافق کردند که مقامات وزارت خارجه ایران و انگلستان رایزنی های خود را برای بهبود روابط ادامه دهند که در نهایت در تماس تلفنی آقای ویلیام هیگ با آقای دکتر ظریف در تاریخ 15 مهرماه سال جاری، درخواست طرف انگلیسی برای تعیین کارداران ترددی (غیرمقیم) دو طرف موافقت به عمل آمد و طرفین در 20 آبان کارداران خود را معرفی کردند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان ساکن در انگستان و اهمیت بهبود بخشیدن به آن اظهار داشت: صدها هزار هموطن ایرانی مقیم انگستان هستند؛ ارائه انواع خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم این کشور و نیز بهینه ساختن این خدمات یکی از اهداف مهم وزارت امور خارجه بوده و در اولویت قرار دارد.
کاردار غیرمقیم ایران در انگلستان تصریح کرد: تاکنون به رغم مشکلات و موانع متعدد، از اوایل سالجاری موفق به ارائه بخشی از خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم شده ایم و کماکان تلاش بیشتری معطوف این موضوع خواهد شد.
حبیب الله زاده ابراز امیدواری کرد با تمهیداتی که در دست بررسی و در حال اجرایی شدن است، دایره ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم انگستان نیز توسعه یابد.
خروج ناو آمریکایی از اقیانوس آرام؛ نگرانی متحدان واشنگتن از افزایش نفوذ چین
یک رسانه آمریکایی گزارش داد تمرکز دولت ترامپ بر عملیات نظامی علیه ایرا...
رسانه نزدیک به دولت : توافق شد
خبرآنلاین به نقل از دفاع پرس نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد مذا...
کپلر: روز جمعه تنها دو کشتی از تنگه هرمز عبور کرد؛ هیچ محموله نفت خامی نیز مشاهده نشد
کپلر، بر اساس تحلیلی که انجام داده است اعلام کرد روز جمعه تنها دو کشتی...
پیام هشدارآمیز ایران درپی حملات اسرائیل به لبنان/ تهران وارد میدان می شود؟
در حالی که تنشها در جنوب لبنان بر سر منطقه «علیالطاهر» افزایش یافته...
خبرنگار وال استریت ژورنال به نقل از مقام ارشد کاخ سفید: ترامپ هیچ نشستی درباره اعلام تنگه هرمز به عنوان قلمرو آمریکا نداشته/ صحبت او در سخنرانی امروزش در نیویورک، شوخی بوده
برایان شوارتز، خبرنگار وال استریت ژورنال گزارش داد: طبق گفتهی یک مقام...
قالیباف: برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جایگاه ولایت و رهبری گفت برای من هی...
تحریمهای جدید کانادا علیه ۵ شهروند ایرانی
وزارت خارجه کانادا با طرح ادعاهایی درباره نقش پنج شهروند ایرانی در فعا...
تهران میزبان سیزدهمین اینوکس با شعار خلق آینده | اینوکس ۲۰۲۶ از سوم آذرماه در ایرانمال برگزار میشود
سیزدهمین دوره همایش و نمایشگاه اینوکس با شعار خلق آینده، همزمان با هفت...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.