رئیس گروه دوستی - پارلمانی ایران و انگلیس گفت: به احتمال زیاد سفر «جک استراو» نماینده مجلس عوام انگلیس به تهران در نیمه دی ماه امسال انجام می شود.
«عباسعلی منصوری آرانی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا درباره دعوت از همتای انگلیسی خود برای توسعه روابط پارلمانی تهران - لندن افزود: البته هنوز زمان قطعی این سفر مشخص نیست و مشغول رایزنی در این زمینه هستیم.
«جک استراو» سیاستمدار و وزیر اسبق امور خارجه انگلیس و نماینده کنونی مجلس عوام این کشور است که ریاست گروه دوستی پارلمانی لندن - تهران را به عهده دارد.
منصوری آرانی که ریاست چند گروه دوستی - پارلمانی از جمله انگلیس را در مجلس شورای اسلامی بر عهده دارد، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: دعوتنامه خود به روسای گروه های دوستی پارلمانی سوئیس، بلژیک، یونان و انگلیس را از طریق اداره کل تشریفات مجلس شورای اسلامی و وزارت امور خارجه به همتایان خود در کشورهای مختلف از جمله انگلیس ارسال کرده ام اما هنوز زمان دقیق این سفرها مشخص نیست.
روز گذشته، علاء الدین بروجردی رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایرنا با اعلام خبر سفر جک استراو به تهران اظهار داشت: انگلیسی ها از مدت ها پیش متقاضی سفر به تهران بودند و اینطور نیست که مجلس ایران اصراری برای انجام این سفر داشته باشد.
خروج ناو آمریکایی از اقیانوس آرام؛ نگرانی متحدان واشنگتن از افزایش نفوذ چین
یک رسانه آمریکایی گزارش داد تمرکز دولت ترامپ بر عملیات نظامی علیه ایرا...
رسانه نزدیک به دولت : توافق شد
خبرآنلاین به نقل از دفاع پرس نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد مذا...
کپلر: روز جمعه تنها دو کشتی از تنگه هرمز عبور کرد؛ هیچ محموله نفت خامی نیز مشاهده نشد
کپلر، بر اساس تحلیلی که انجام داده است اعلام کرد روز جمعه تنها دو کشتی...
پیام هشدارآمیز ایران درپی حملات اسرائیل به لبنان/ تهران وارد میدان می شود؟
در حالی که تنشها در جنوب لبنان بر سر منطقه «علیالطاهر» افزایش یافته...
خبرنگار وال استریت ژورنال به نقل از مقام ارشد کاخ سفید: ترامپ هیچ نشستی درباره اعلام تنگه هرمز به عنوان قلمرو آمریکا نداشته/ صحبت او در سخنرانی امروزش در نیویورک، شوخی بوده
برایان شوارتز، خبرنگار وال استریت ژورنال گزارش داد: طبق گفتهی یک مقام...
قالیباف: برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جایگاه ولایت و رهبری گفت برای من هی...
تحریمهای جدید کانادا علیه ۵ شهروند ایرانی
وزارت خارجه کانادا با طرح ادعاهایی درباره نقش پنج شهروند ایرانی در فعا...
تهران میزبان سیزدهمین اینوکس با شعار خلق آینده | اینوکس ۲۰۲۶ از سوم آذرماه در ایرانمال برگزار میشود
سیزدهمین دوره همایش و نمایشگاه اینوکس با شعار خلق آینده، همزمان با هفت...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.