انتخاب: نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به نطق جنجالی اش در خانه ملت گفت: من نمی دانم آقای کوچکزاده چه لذتی از خشونت و مسائل این چنینی میزنند که شبانه بیایند. (مرا بازداشت کنند).
علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) پارلمان طی اخطاری با اشاره به اظهارات مهدی کوچک زاده دیگر نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: آقای کوچک زاده گفتند من در نطقم به قضات توهین کردم در حالی که اساسا هیچ اشاره ای به قضات نبود.
وی اضافه کرد: انتقاد من به مدیریت قوه قضائیه بود که باید استقلال بیشتری داشته باشد و مثال هایی هم در این زمینه در آن نطق زده بودم.
نماینده مردم تهران در مجلس در همین زمینه تصریح کرد: کل حرف من این بود که داستان فتنه را جمع کنیم، تا کی میخواهید به این قضیه ادامه بدهید؛ اگر ما حق چنین اظهارنظری را نداشته باشیم فلسفه وجود مجلس زیر سؤال میرود.
مطهری با بیان اینکه اعلام جرم قانونی نبوده است، خاطر نشان کرد: من نمی دانم آقای کوچک زاده چه لذتی از خشونت و مسائل این چنینی می زنند که شبانه بیایند. (مرا بازداشت کنند)
محمد رضا باهنر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی که در غیاب علی لاریجانی ریاست بخشی از جلسه علنی خانه ملت را بر عهده داشت، در پاسخ به تذکر علی مطهری گفت: به هر حال بحثی از سوی آقای مطهری در تریبون مجلس بیان شده است که امکان دارد جمعی از سیاسیون این سخنان را قبول نداشته باشند، کما اینکه من در همان زمان هم طی سخنانی به محتوای آن اظهارات نقد داشته ام.
وی اضافه کرد: بحث اینجاست که آیا آن اظهارات مجرمانه بوده است یا نه، باید این موضوع را بررسی کرد؛ دادستان تهران در این زمینه اقدام کرده است و به همین دلیل ما از هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان خواستهایم تا طی جلسهای این موضوع را به صورت دقیق بررسی کنند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: درباره اینکه آیا آن اظهارات و مذاکرات مجرمانه بوده است یا نه، خواهش کرده ایم که هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان این موضوع را به سرعت بررسی کرده و نتیجه را اعلام کنند.
مهدی کوچک زاده نماینده مردم تهران در نطق خود در مجلس با اشاره به نطق رئیس مجلس گفت: در دو سه روز گذشته یک نشریه را به دلیل مخالفت با اظهار نظر منتقدانه با قوه قضائیه و دولت بسته اند. آیا این موضوع مهمتر بود یا اینکه یک نماینده را دادستان احضار کرده است؟ البته آقای دادستان هم به نظر بنده کار بهتری می توانست انجام دهد. به جای بیانیه دادن و شعار دادن، کسی را که به قضات گفته امر از بازجوها می گرفتند، یک شب نگه می داشتند. لذا اگر کسی به خود نماینده همین نسبت ها را دهد، آیا او تذکر ماده 79 نخواهد داشت؟
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.