جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران وهافبک تیم استقلال تهران پس از اینکه مدیرعامل این باشگاه به تماس تلفنی اش پاسخ نداد ناراحت شد و تصمیم گرفت در اردوی پیش از بازی آبی پوشان تهران مقابل استقلال خوزستان حاضر نشود.
به گزارش ایرنا، نکونام که زمزمه های جدایی اش از تیم فوتبال استقلال تهران شنیده می شود روز چهارشنبه هفته جاری پس از یک جلسه غیبت و صحبت با امیر قلعه نویی سرمربی آبی پوشان به تمرینات استقلال بازگشت اما در اردوی پیش از بازی امروز (شنبه) آبی پوشان پایتخت مقابل استقلال خوزستان شرکت نکرد تا حضورش در این دیدار منتفی شود.
پیشتر قرار بود نکونام تیم استقلال تهران را در دیدار مقابل استقلال خوزستان و پرسپولیس تهران در هفته های بیست و دوم و بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران همراهی کند و سپس در نشستی با امیر قلعه نویی تکلیف نهایی اش برای ماندن در جمع آبی پوشان یا جدایی از این تیم مشخص شود.
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران و هافبک تیم استقلال تهران اعلام کرده است از باشگاه هایی در قطر، چین و ترکیه پیشنهاد دارد و با پرداخت 100 هزار دلار به باشگاه استقلال بازیکن آزاد محسوب خواهد شد.
تیم فوتبال استقلال تهران ساعت 16 و 40 دقیقه امروز (شنبه) در هفته بیست و دوم لیگ برترباشگاههای ایران درورزشگاه آزادی تهران پذیرای استقلال خوزستان است.
به گفته میرشاد ماجدی سرپرست تیم فوتبال استقلال، کارت بازی آنتونیو کاروالیو ملقب به تونی بازیکن برزیلی آبی پوشان صادر شده است و این هافبک هجومی می توانددر صورت صلاحدید کادر فنی تیم استقلال تهران در دیدار امروز به میدان برود.
تیم فوتبال استقلال تهران اکنون با 41 امتیاز، صدرنشین لیگ برتر باشگاه های ایران است.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.