بر اساس مصوبه سومین جلسه کمیته عوامل محیطی موثر بر سلامت،سازمان حفاظت محیط زیست مکلف به کاهش غلظت آلاینده ها شد و براین اساس این سازمان از ابتدای سال ۱۳۹۳ بر اجرای برنامه جامع کاهش آلودگی هوای ۸ شهر بزرگ کشور باید نظارت کند.
به گزارش تسنیم، سومین جلسه کمیته تخصصی عوامل محیطی مؤثر بر سلامت انسان در محل دبیرخانه شورای سیاستگزاری سلامت وزارت بهداشت با موضوع و اولویت برنامه جامع کاهش آلودگی هوا با حضور بیش از 23 نماینده از تمام دستگاه های اجرائی و تخصصی کشور تشکیل شد.
بر اساس مصوبه این کمیته، سازمان حفاظت محیط زیست مکلف شد، از ابتدای سال 1393 با نظارت بر اجرای برنامه جامع کاهش آلودگی هوای 8 شهر بزرگ کشور با مشارکت و همکاری همه دستگاه های ذیربط سالانه حداقل 15 درصد از غلظت متوسط سالانه ذرات معلق PM10 و PM2.5 و حداقل 10 درصد از غلظت SO2 NO2 و ازن را نسبت به سال 1392 بکاهد.
بر اساس این مصوبه، برنامه جامع کاهش آلودگی هوای 8 شهر بزرگ کشور باید به گونه ای باشد که پس از 4 سال غلظت متوسط سالانه ذرات معلق در هوای این شهرها حداکثر به 40 درصد و غلظت ازن، SO2 ،NO2 به 60 درصد سال 1392(سال پایه) برسد یا تا حد استاندارد ملی کاهش یابد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، بر پایه این گزارش، سایر آلاینده های هوا مانند سرب، بنزن و بنزو آلفا پایرن، طی سال های اجرای برنامه نباید از استاندارد ملی مصوب سال 1388 تجاوز کند.
گفتنی است: وزارت بهداشت موظف است با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست گزارش سالانه این شاخص ها را به هیات دولت ارایه کند.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.