مجید مجیدی در یادداشتی به مناسبت فرا رسیدن میلاد پیامبر اکرم (ص) از نزدیک شدن فیلم «محمد (ص)» به روزهای پایانی مراحل فنی خبر داد و نوشت : نام «محمد» چنان بزرگ است که من ناچیز را هر روز و هر لحظه ترس و هیبتی آمیخته با احترام فرا می گیرد و بر حساسیت و دقت من بیش از پیش میافزاید.
به گزارش فارس، مجید مجیدی کارگردان خوب و متعهد سینما و خالق فیلم سینمایی «محمد (ص)» به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص ) یادداشتی را در اختیاری خبرگزاری فارس قرار داده که در آن آمده است:
هر ساله در چنین روزهایی که عطر میلاد پیامبر عشق و رحمت (ص) در فضای میهنم میپیچد، بسیاری از هموطنانم که مرا می بینند، بیش از پیش از من سراغ فیلم «محمد (ص)» را می گیرند و می پرسند که سر انجام کار به کجا رسیده است؟
حق دارند از پس سال ها کار مداوم ما و بی خبری آنها، پرسشگر این موضوع باشند. اما گروه دیگری هم هستند که در طول سال مرا با همین پرسش به چالش می کشند. آنان آشنایان به محتوای فیلم هستند که می دانند چه پیامی در راه است و لذا مشتاقانه انتظار می کشند.
اینان وقتی هر روزه خبرهای تلخ جنایات تکفیری ها و سلفی ها را می شنوند، می پرسند: پس چه شد نمایش «محمد»ی که ما می دانیم پیام آور مهر و عشق و محبت بود و تو ادعا می کردی جهان هنوز شیفته و تشنه اوست.
اینان به انتظارند این بار با سلاح فرهنگ و هنر به جنگ خشونت طلبانی برویم که نام مقدس اسلام و محمد (ص) را دزدیده اند و در عراق و سوریه و لبنان و پاکستان به پشتوانه درهم و دینار ها،غارت می کنند، آتش می زنند، منفجر می کنند و سرها را صدها صدها می برند.
اینان امیدوارند پیام عشق و مهربانی از راه برسد و هر که در هر جای این جهان، نفرت می کارد و خشم درو می کند، به این «مباهله فرهنگی» دعوت شود.
اینک به هر دو گروه مژده می دهم که مراحل تدوین و جلوه های ویژه و ساخت موسیقی و طراحی صدا به خوبی پیش می رود و این آماده سازی ها البته با تأنی و احتیاط صورت می گیرد. زیرا نام «محمد» آن چنان بزرگ است که من ناچیز را هر روز و هر لحظه ترس و هیبتی آمیخته با احترام فرا می گیرد و لذا بر حساسیت ودقت من بیش از پیش می افزاید.
دوستان و یاران؛ به توفیق الهی و مدد حضرات معصوم ( ص ) در نیمه دوم سال ٩٣ پیام آوری به صحنه خواهد رفت که همه سلاح به دستان تروریست «دجال فعل ملحد شکل» *را رسوا خواهد کرد.
ان شا الله - نمی گویم برای من ، بلکه - برای موفقیت در این « احتجاج »بزرگ و جهانی خالصانه دعا کنید.
* کجاست صوفی دجال فعل ملحد شکل بگو بسوز که مهدی دین پناه رسید (حافظ)
دوستدارتان: مجید مجیدی
ادعای نتانیاهو درباره ایران : هنوز وظایفی داریم که باید در ایران انجام شود
بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی با ادعای اینکه این رژیم در...
توافق ایران با عمان برای تعیین چارچوب مدیریت آینده تنگه هرمز
عراقچی تأکید کرد: در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه عمان توافق شد که ای...
وال استریت ژورنال: ایران به دنبال کسب میلیاردها دلار از طریق دریافت هزینه از کشتیها برای ارائه خدمات در تنگه هرمز است
وال استریت ژورنال مدعی شد: ایران به دنبال کسب میلیاردها دلار از طریق د...
موافقت پارلمان دانمارک با اعزام نیروی نظامی و پهپاد به تنگه هرمز
پارلمان دانمارک روز پنجشنبه با اعزام نیرو و تجهیزات به ماموریت چندملی...
کنایه رئیس تیم مذاکرهکننده ایران به ادعای خرید غلات از آمریکا
رئیس تیم مذاکراتی ایران در واکنش به اظهارات آمریکایی ها مبنی بر خرید م...
تکذیب قاطع وزیر خارجه ایتالیا: هیچ پایگاه نظامی در ایتالیا علیه ایران استفاده نشده است
«آنتونیو تایانی» وزیر امور خارجه ایتالیا عصر امروز پنجشنبه ۴ تیر با «س...
جیدی ونس: تفاهمنامه اسلامآباد یک «پیروزی ملموس» برای آمریکا و متفاوت از برجام است
معاون ترامپ در گفت و گو با یک رسانه آمریکایی گفت که تفاهمنامه اسلام آب...
حمله به یک کشتی باری در سواحل عمان؛ گزارش اصابت پرتابه ناشناس به شناور تجاری
نهاد ناظر بر امنیت دریانوردی انگلیس از هدف قرار گرفتن یک کشتی باری در...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.