سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به تکرار ادعاهای وزیر امور خارجه امریکا در خصوص برنامه هسته ای جمهوری اسلامی ایران گفت: مقامات آمریکایی در حالی که باید درصدد جلب اعتماد افکار عمومی ایرانیان درباره رویکرد خصمانه چند دهه گذشته خود باشند، ظاهرا همچنان بر نگاه غیر واقع بینانه و متوهم خود درقبال جمهوری اسلامی ایران اصرار دارند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، مرضیه افخم افزود: در حالی که تنها چند روز به آغاز دور جدید مذاکرات باقی مانده است، این گونه اظهارات فضای مثبت ایجاد شده بین ایران و 1+5 را تیره می کند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ایستادگی جمهوری اسلامی ایران بر حقوق مسلم و مواضع اصولی خود و عقبنشینی نکردن از آن، به طرف آمریکایی توصیه کرد از توهم ایجاد فشار به جمهوری اسلامی ایران برای تغییر در مواضع هسته ای خود دست بکشد و مسیر آزموده شده را بار دیگر طی نکند.
سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به برنامه سفر هیئت های سیاسی و اقتصادی به تهران گفت: لازم است مقامات آمریکایی به دور از تعصب و یک جانبه نگری با نگاه جدی به محیط بین الملل و تحولات شکل گرفته در آن با واقعیت های قرن بیست و یکم کنار بیایند و از تلاشهای خصمانه علیه ملت ایران دست بردارند.
وی درخصوص تحریم اخیر آمریکا علیه اشخاص و شرکت های ایرانی و شرکت های طرف معامله با ایران گفت: اقدام دولت امریکا یک نمونه دیگر از حسن نیت نداشتن این کشور در آستانه مذاکرات آینده است و این واقعیت را نشان می دهد که امریکا تلاش می کند قبل از دور جدید مذاکرات، فضای منفی جدیدی بر مذاکرات تحمیل کند.
افخم افزود: این اقدام نه تنها با شکست رو به رو خواهد شد، بلکه اقدام متقابل جمهوری اسلامی ایران را در پی خواهد داشت.
مشارکت و خرد جمعی دو بال شعب برای جذب و تجهیز منابع است
نشست بررسی و ارزیابی عملکرد شعب منطقه پنج (مرکزیت اصفهان) با حضور مدیر...
سه نکته درباره توافق احتمالی ایران و آمریکا
عضو هیات رئیسه مجلس، رعایت قانون اقدام راهبردی، رصد دقیق و جزءبهجزء...
مقام آمریکایی: لبنان هم در توافق میان تهران و واشنگتن گنجانده می شود
یک مقام آمریکایی درباره توافق میان ایران و آمریکا گفت: این توافق شامل...
افشاگری CNN درباره سفر فوری ژنرال آمریکایی برای حمله زمینی به ایران/ چرا ترامپ از عملیات زمینی منصرف شد؟
یکی از منابع آگاه گفت: خطر زیادی در حمله زمینی به ایران وجود داشت و جا...
ادعای الحدث درباره نحوه امضای توافق میان ایران و آمریکا/ بهصورت غیرحضوری انجام خواهد شد
الحدث ادعایی را درباره نحوه امضای توافق احتمالی میان ایران و آمریکا مط...
پیام سرلشکر عبدالهی/ دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
سرلشکر عبداللهی در پیامی عنوان کرد: دشمن زبون و درنده خیال میکرد با ت...
نیویورک تایمز: نگارش پیش نویس تفاهم ایران و آمریکا توسط عاصم منیر و روی لپتاپ شخصی او انجام شد | او شخصا تماسهای ترامپ و طرف ایرانی را مدیریت کرد
نگارش پیشنویس متن اولیه توافق ایران و امریکا، به طور کامل توسط خود فر...
کیهان: مخالف مذاکره نیستیم /اگر تنگه را باز کنید دشمن دوباره حمله می کند
کیهان نوشت: بزرگترین نقطه ضعف دشمن تسلط ما بر تنگه هرمز است. بدیهی اس...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.