رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ محدودیت ها و تمهیدات ترافیکی مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس راهور تهران در نشست خبری امروز خود در تشریح محدودیتهای ترافیکی برگزاری راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: محدودیت های ترافیکی راهپیمایی روز 22 بهمن به منظور برگزاری باشکوه این مراسم از ساعت 6 صبح آغاز می شود.
بر اساس این گزارش مسیر های دهگانه مراسم راهپیمایی 22 بهمنبه این شرح است:
مسیر اول مسجد امام حسین(ع) است که میدان امام حسین(ع)،خیابان انقلاب، خیابان آزادی و میدان آزادی را در بر می گیرد.
مسیر دوم مسجد جامع ابوذر است که میدان ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان آیت ا...سعیدی و میدان ازادی را در بر می گیرد.
مسیر سوم مسجد امام هادی (ع) است که خیابان شهید حیدری، میدان معلم، خیابن تختی، خیابان شهید آیت ا...سعیدی و میدان آزادی را در بر می گیرد.
مسیر چهارم مسجد دارالسلام است که محور های میدان منیریه خیابان شهید معیری، خیابان کارگر، میدان انقلاب، خیابان آزادی و میدان آزادی را در بر می گیرد.
مسیر پنجم مسجد الجواد (ع) است که شامل میدان هفتم تیر، خیابان آیت ا.. دکتر مفتح، خیابان انقلاب، خیابان آزادی و میدان آزادی است.
مسیر ششم مسجد حضرت امیر(ع) است که محور های خیابان کارگر شمالی، میدان انقلاب، خیابان آزادی و میدان آزادی را در بر می گیرد.
مسیر هفتم مسجد المهدی (عج) است که شامل خیابان ستارخان، خیابان شادمهر، خیابان آزادی و میدان آزادی استو مسیر هشتم مسجد حضرت ابوالفضل (ع) است که خیابان ستار خان، میدان توحید، خیابان توحید، خیابان آزادی و میدان آزادی را در بر می گیرد.
مسیر نهم مسجد امام سجاد (ع) است که خیابان آیت ا... اشرفی اصفهانی، فلکه دوم صادقیه، خیابان محمد علی جناح و میدان آزادی را در بر میگیرد.
مسیر دهم مسجد امام جعفر صادق (ع) است که شامل فلکه دوم صادقیه، خیابان محمد علی جناح و میدان آزادی است.
به گفته رئیس پلیس راهور تهران بزرگ زمان اجرای طرح در مرحله اول از ساعت 24 مورخه 90/11/21تاپایان مراسم راهپیمایی و عادی شدن وضعیت ترافیکی است.
محدوده ممنوعیت تردد در شب 22 بهمن سال 90 نیزبه این شرح است: تردد کلیه وسایط نقلیه از ساعت 24 مورخه 90/11/21 در معابر خیابان آزادی شرق به غرب از ابتدای خیابان شهید برادران عزیزی به سمت غرب(منطقه10) ، بزرگراه مخصوص غرب به شرق از ابتدای راستگرد مخصوص به آیت اله سعیدی به سمت میدان آزادی(منطقه21)، بزرگراه جناح شمال به جنوب از خیابان دانش به سمت جنوب(منطقه5) دسترسی رینگ خارجی ضلع جنوب میدان آزادی به رینگ داخل میدان(منطقه9) ممنوع خواهد بود.
همچنین زمان اجرای طرح در مرحله دوم از ساعت 06 صبح مورخه 90/11/22تاپایان مراسم راهپیمایی و عادی شدن وضعیت ترافیکی است.
محدوده ممنوعیت تردد در روز 22 بهمن سال 90 به این شرح است : محدودیتهای اعمالی از ابتدا از تقاطع توحید - آزادی به سمت غرب اعمال و به صورت مرحله بندی با افزایش حضور راهپیمایی کنندگان به سمت شرق گسترش یافته و در مرحله بعد میدان انقلاب، تقاطع ولیعصر، میدان فردوسی،میدان امام حسین و محورهای عمود به طول خیابان انقلاب حد فاصل میدان فردوسی تا میدان امام حسین (ع) ادامه خواهد یافت.
همچنین در طول جاده مخصوص نیز محدودیت اعمال شده از دور برگردان تامین اجتماعی شروع و با توجه به افزایش حضور راهپیمایی کنندگان تا دور برگردان ارج و در نهایت تهرانسر ادامه خواهد یافت. محدودیت طول بزرگراه یادگار امام در مرحله اول از خیابان تیموری شروع و با توجه به ترافیک محور و حجم جمعیت به سمت شمال گسترش و در ادامه شیخ فضل اله و در صورت نیاز تا بزرگراه حکیم ادامه خواهد یافت.
بر اساس این گزارش بزرگراه شیخ فضل اله نوری از رمپ و لوپهای پل جناح و رحمانی آغاز و به سمت جنوب ادامه می یابد.
طول بزرگراه آیت اله سعیدی از میدان فتح به سمت شمال و طول محمد علی جناح از میدان صادقیه به سمت جنوب تا میدان آزادی در هردو مسیرادامه خواهد داشت.
همچنین توقف کلیه وسایط نقلیه از ساعت 24روز 90/11/21 در هر دو مسیر رفت و برگشت مسیر خیابان آزادی حد فاصل میدان انقلاب تا میدان آزادی ، خیابان انقلاب حد فاصل میدان امام حسین تا میدان انقلاب، خیابان آیت اله سعیدی حد فاصل میدان فتح تا میدان آزادی ، جاده مخصوص کرج حد فاصل دور برگردان تامین اجتماعی تا میدان آزادی، خیابان محمد علی جناح حد فاصل فلکه دوم صادقیه تا میدان آزادی ممنوع خواهد بود.
محلهای تعیین شده برای توقف اتوبوسهای شرکت واحد شامل سامانه یک- خیابان شهید عزیزی و بلوار معراج، سامانه دو - بزرگراه سعیدی، جاده مخصوص،استادمعین و بلوار معراج، سامانه سه - خیابان آذربایجان، سامانه چهار خیابان های زنجان جنوبی و بلوارشهیدان، - سامانه ده - خیابان شهید رحمانی ،آیت الله سعیدی و بلوار دانش ، منطقه 6- شهید عزیزی، اکبری وآیت اله کاشانی، منطقه 7- خیابان میمنت، منطقه 9 - دکترحبیت الهی. و واحد گشت – یادگار امام است.
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...
ادعای وزیر خزانهداری آمریکا: با پاکستان و ترکیه همکاری میکنیم تا همه مسیرهای زمینی ایران را قطع کنیم/ احتمالاً این هفته یک میلیارد دلار رمزارز ایران را توقیف خواهیم کرد
ایالات متحده در چارچوب آنچه اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، «کارزا...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.