Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:‌ در جلسه امروز کمیسیون، وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت‌ خبر افزایش ۲ الی ۳ میلیونی قیمت خودرو در سال آینده را تکذیب کرد .

محسن صرامی نماینده مردم خمینی ‌شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت ‌و گو با فارس، در مورد دستور جلسه امروز بعد از ظهر کمیسیون اقتصادی مجلس با اعلام حضور غلامرضا نعمت ‌زاده وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت در این کمیسیون برای پاسخ‌ گویی به پرسش ‌های سه تن از اعضا گفت: سؤالات ما راجع به سبد کالا و بی ‌برنامگی‌ ها و اقلام غیر ایرانی آن بود.

وی درباره پاسخ وزیر اظهار کرد:‌ پاسخ‌ های او نشان می‌ داد که سؤالات ما را وارد می‌ داند و وعده داد که دولت در مراحل بعدی واگذاری سبد کالا به دیگر اقشار جامعه، معایب را برطرف کرده و تجارب قبلی را لحاظ کند.

صرامی با اشاره به اینکه سؤال ‌کنندگان از پاسخ نعمت ‌زاده قانع نشدند،‌ گفت:‌ قرار شد سؤال در صحن علنی مجلس مطرح شود.

وی از واردات خودرو به‌ عنوان موضوع بعدی مورد بحث با وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت نام برد و بیان کرد:‌ اعضا از وزیر خواستند تعرفه خودروهای گران ‌قیمت،‌ کاهش یابد،‌ در این زمینه‌، نعمت ‌زاده قول داد نظارت قوی ‌تری داشته و دستور لازم برای پیش ‌گیری از افزایش تعرفه خودرو را صادر کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد:‌ در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی، وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت‌ خبر افزایش 2 الی 3 میلیونی خودرو در سال آینده را تکذیب کرد. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24