مهر: متنوع سازی سبد سوخت خودروها به منظور کاهش وابستگی ناوگان حمل و نقل کشور به بنزین، ارتقای بهره وری و کاهش تولید آلایندهای زیست محیطی یکی از سیاست های کلان نظام سوخت و انرژی ایران است.
از چند سال گذشته تاکنون برنامه ریزی های گسترده ای به منظور باز کردن پای برخی از حامل های انرژی همچون CNG، LPG، انرژی الکتریکی، هیبرید و گازوئیل کم گوگرد به سبد سوخت خودروهای سواری ایرانی در دستور کار قرار گرفته است.
در همین حال جمهوری اسلامی ایران و دفتر عمران سازمان ملل (UNDP) به منظور متنوع سازی سبد سوخت خودروهای ایرانی و جایگزین کردن سوخت پاک " بیو دیزل" با بنزین در سبد سوخت تفاهم نامه امضا کردند.
" مانیام مورالی" معاون دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد در تشریح جزئیات این تفاهم نامه، گفت: تفاهم نامه 5 سالهای با ایران امضا شده که پیش بینی می شود تا سال 2017 میلادی تولید سوخت پاك بیودیزل از پسماندهای روغن خوراكی در ایران آغاز شود.
وی با اشاره به حمایت دفتر برنامه عمران سازمان ملل متحد از این طرح تولید سوخت پاک در ایران، گفت: با جمع آوری پسماند روغن های خوراكی و تبدیل آنها به سوخت پاك می توان یك اقدام ارزشمند زیست محیطی انجام داد.
امیر جعفرپور هم با اعلام اینکه برای نخستبن بار در كشور مكمل سوخت پاك بیودیزل از پسماند روغن های خوراكی آغاز شده است، گفت: بر اساس اهداف چشم انداز باید 70 درصد سهم سبد سوخت تركیبی از بنزین و گازوئیل و مابقی آن به برق، سی.ان.جی و هیبرید اختصاص یابد.
معاون توسعه ستاد مدیریت و حمل و نقل و سوخت با تاکید بر اینکه در گام نخست اتوبوس های درون شهری و برون شهری از سوخت پاک بیو دیزل استفاده خواهند کرد، افزود: در بودجه سال 1393 یک ردیف بودجه و اعتباری برای توسعه سهم بیو دیزل در سبد سوخت خودروها تعریف و تدوین شده است.
بازنگری در محدودیت حجمی و تیک قیمتی سهام فرابورس برای تسهیل معاملات
معاون عملیات بازار فرابورس ایران از بازنگری محدودیت حجمی سفارشها و حد...
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس: جذب علاقهمندان به سرمایهگذاری ارزی در بورس امکانپذیر شد/ صندوقهای ارزی انگیزه نگهداری ارز در بازار غیررسمی را کاهش میدهند
معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار، صدور موافقت اص...
در جلسه شورای معاونان شرکت ملی صنایع مس ایران اعلام شد؛ افزایش منابع زمینشناسی مس ایران به ۲۲.۳ میلیارد تن/ ثبت عمیقترین گمانه اکتشافی کشور
شرکت ملی صنایع مس ایران با ثبت رکورد ۵۵۰هزار متر حفاری اکتشافی، افزایش...
کانون بازنشستگان تامین اجتماعی: پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران با احکام جدید صورت میگیرد/ زمان پرداخت معوقات هنوز مشخص نیست
رئیس کانون بازنشستگان تامیناجتماعی استان تهران با اشاره به پرداخت حقو...
جزییات و نحوه فعالیت صندوقهای سرمایهگذاری در داراییهای با درآمد ثابت ارزی/ تامین سرمایههای ملت و کیمیا برای تاسیس صندوق ارزی موافقت اصولی دریافت کردند
رئیس مرکز نظارت بر صندوقهای سرمایهگذاری سازمان بورس و اوراق بهادار ا...
تغییرات در خصوص اصلاح بخشی از ریز ساختارهای معاملاتی در بازار سهام عادی و مرحله معاملات پایانی TAL
مدیرعملیات بازار سهام بورس تهران اعلام کرد: مطابق تبصره ۴ ماده ۲۳ از د...
شرکت ملی مس مجوز تأسیس صندوق سرمایهگذاری ارزی دریافت کرد
شرکت ملی صنایع مس ایران موافقت اصولی تأسیس صندوق سرمایهگذاری در اوراق...
مدیرعامل بانک در ورکشاپ بررسی مشکلات و چالشها تاکید کرد: نقطه اهرمی تحول در بانک سرمایه، آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی است
موسی اسلامیان، مدیرعامل بانک سرمایه، در ورکشاپ تخصصی بررسی چالشهای با...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.