Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تقدیر از روز زن که از سوی اتحادیه زنان مسلمان برگزار شده بود، بر نقش و اهمیت زن در جامعه اسلامی تاکید کرد و گفت: اصرار به خانه ‌نشین کردن زن از سنت ‌های غلط است.

به گزارش ایسنا، لاریجانی در این مراسم ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی (ره) عنوان کرد: یکی از مسائل مهم در مکاتب مختلف، داشتن الگوی برتر است. مکاتب گوناگون الهی و غیر الهی بسیاری در تاریخ بشر وجود داشتند، باید تحقیق و تفحص کرد کدام مکتب توانسته الگویی مثل فاطمه (س) داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه هم در ولایت تکوینی و هم در ولایت تشریعی جایگاه حضرت فاطمه (س) جایگاه کانونی و محوری است، گفت: اگر چنین شخصیت بزرگ و برجسته ‌ای داریم سبک زندگی ما باید از ایشان نشات گرفته باشد. گفتار و کردار ایشان ابتدا باید مبنا قرار دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی نوع نگاه و تفکر نسبت به زن را از مکان‌ های افتراق بین اسلام و مکاتب دیگر دانست و افزود: گاه به نظام جمهوری اسلامی خرده می‌ گیرند که چرا نظام حقوقی ما را نمی‌ پذیرید. عمدتا هم غربی‌ ها چنین صحبت ‌هایی می ‌کنند. آنها این ایراد را در اداره مسائل قضائی هم مطرح می‌ کنند و معنای آن این است که چون نظام فکری خود را مطلق می ‌دانند، مصرند که دیگران باید این منطق را بپذیرند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24