به گزارش خبرگزاری فارس براساس گفته های رئیس جمهور و معاون اجرایی رئیس جمهور قرار است افزایش قیمت بنزین در گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها از اواخر هفته جاری انجام شود.براین اساس دوشب گذشته زمانی که سهمیه سوخت خودروهای عمومی مانند ماه های گذشته به کارت های سوختشان واریز شد ستادمدیریت حمل و نقل اعلام کرد تا زمانی که قیمت بنزین در گام دوم قانون هدفمند کردن یارانه ها افزایش نیابد سهمیه سوخت خودروهای شخصی واریز نمی شود و پس اعمال نرخ های جدید این سهمیه ها در کارت های سوخت خودروهای سواری شخصی واریز می شود.
در همین رابطه یک منبع آگاه در گفت وگو با خبرنگار فارس گفت: همانطور که قبلا اعلام شده بود قرار است از 5شنبه هفته جاری قیمت بنزین در گام دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها افزایش یابد که بر اساس تصمیم دولت سهمیه های بنزین در گام دوم حفظ و بنزین با دو نرخ نیمه یارانه ای و آزاد عرضه خواهد شد.وی ادامه داد: بنابراین پس از اعلام نرخ های جدید بنزین در گام دوم قانون هدفمندکردن یارانه ها سهمیه خودروهای شخصی در کارتهای سوختشان واریز می شود.
این منبع اگاه خاطرنشان کرد: براساس تصمیم دولت سهمیه های بنزین 400 تومانی که درکارتهای سوخت موجود است نمی سوزد و مصرف کنندگان باید ابتدا این سهمیه ها را مصرف و پس از آن از سهمیه های جدید بنزین خود استفاده کنند.
تأثیر تکنرخی شدن ارز و مالیات ۱۴ درصدی بر قیمت گوشت
رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی گفت: براساس آمار ماهانه ۶۰...
تانکر ترکرز: ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده
تانکر ترکرز با بیان اینکه ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن ۲۰۲۶ تاکنون ۴۰ میلیون...
سناریوهای جدید برای افزایش اعتبار کالابرگ/ بالاخره مبلغ کالابرگ افزایش می باید؟
اندایش با اشاره به افزایش هزینه سبد کالابرگ اظهار کرد: بررسیهای انجام...
گرانی 70 تا 100 درصدی قیمت نان در این استان
معاون اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه نان گرمساری با آرد معمولی ا...
بازنشستگان چگونه می توانند به فیشهای حقوقی صادره اعتراض کنند؟
نحوه اعتراض بازنشستگان به احکام و فیشهای حقوقی صادره از سوی سازمان تا...
هزینه پارک خودرو هم در تهران گران شد
محمدی طامه درباره نحوه محاسبه هزینه توقف خودرو توضیح داد: نرخ ورودی پا...
خدمات بانکی به وضعیت عادی بازگشت
خدمات کارتمحور هماکنون در دسترس مشتریان است و روند ارائه خدمات به رو...
بازدهی ارزها در فاصله دو محرم؛ دلار ۷۷ درصد گران شد، یورو ۷۱ درصد/ درهم صدرنشین است
بازار ارز ایران در فاصله تاسوعا و عاشورای ۱۴۰۴ تا ۱۴۰۵ یکی از پرنوسان...















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.