Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

مهندس هاشم یكه زارع، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو و ماكسیم پیكا، مدیر عامل شركت پژو در مذاكره سنگین10 ساعته در تهران، ابعاد جدید همكاری های مشترك را بررسی كردند.

به گزارش ایكوپرس، در این مذاكرات اجرای تعهدات گذشته از سوی شركت پژو و انتقال دانش فنی و طراحی و تولید خودروهای مشترك و ساخت داخل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این مذاكره مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو بر سرمایه گذاری شركت پژو در ایران تاكید و آن را محور اصلی و لازم توافقات اعلام كرد.
از دیگر محورهای مورد بررسی در این جلسه توسعه حضور ایران خودرو در شبكه صادراتی پژو بود كه دو طرف، راه‌‌كارهای اجرایی برای تحقق این موضوع را طرح و بررسی كردند.
در این جلسه از سوی هیات ایرانی بر همكاری های مشترك در چارچوب منافع ملی جمهوری اسلامی ایران تاكید شد.
گفتنی است، نتایج این مذاكره سنگین و فشرده10 ساعته بزودی مشخص خواهد شد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24