Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 269
تبلیغ بورس24

هانس بلیکس، مدیرکل اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی و رئیس کنونی موسسه کمیسیون سلاحهای کشتار جمعی سوئد که به جمهوری اسلامی ایران سفر نموده است با دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار تاکید کرد : ما در موضوع غنی سازی یک حق مسلم داریم و اعتقاد ما این است که هر توافق هسته ای باید این فرصت را ایجاد کند که از این حق خود استفاده کنیم .
وی اضافه کرد مشکل عمده ای که در موضوع هسته ای وجود داشت بی اعتمادی متقابل بود.
ظریف افزود: به دلیل اینکه کشورهای غربی به تعهدات خود در قبال ایران عمل نکردند ، جمهوری اسلامی ایران تلاش کرد نیازهای خود به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را با تکیه بر توانمندیهای خود تامین کند .
هانس بلیکس، مدیرکل اسبق آژانس بین المللی انرژی اتمی و رئیس کنونی موسسه کمیسیون سلاحهای کشتار جمعی سوئد نیز در این دیدار با استقبال از توافق ژنو در موضوع هسته ای ابراز امیدواری نمود گفت‌وگوها به توافق نهائی منجر شود و طرفین به تضمین‌های داده شده در توافق هسته‌ای عمل نمایند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24