شرکت اپل قصد دارد تا با اتخاذ تدابیر جدید هکرها را از حساب های کاربری مشتریانش در سیستم آی کلاد دور کند.
به گزارش ایسنا، انتشار تصاویر خصوصی افراد مشهور جهان در اینترنت که با جنجال زیادی همراه بود، شرکت اپل را وادار کرده است تا نسبت به افزایش اقدامات امنیتی خود اقدام کند.
در این راستا تیم کوک، مدیر عامل اپل به روزنامه وال استریت ژورنال گفت: تلاش می کنیم تا گام های بیشتری برای حفظ امنیت کاربران خود در بخش های مختلف از جمله آی کلاد برداریم.
وی تصریح کرد: ما به کاربران خود تاکید می کنیم که برای افزایش امنیت خود و حساب کاربریشان از اقدامات امنیتی جدید ما استفاده کرده و از آنها تبعیت کنند.
او افزود: در مواقعی که فردی تلاش کند تا گذر واژه حساب کاربری یکی از اعضای آی کلاد را تغییر داده، اطلاعات آن را در دستگاهی ذخیره کند و یا دستگاهی برای اولین بار به حساب کاربری فرد در آیکلاد دسترسی پیدا می کند، این شرکت از طریق ایمیل و پیامک به صاحب حساب اطلاع می دهد.
به گزارش رویترز، اپل با این اقدامات تلاش می کند تا با سرعت هر چه بیشتر اعتماد از دست رفته در پی اتفاق اخیر را بازگرداند و این در حالی است که این شرکت قرار است طی روزهای آینده از تلفن همراه هوشمند جدید خود با نام آیفون ۶ رونمایی کند.
کانال تلگرامی «دلار هرات» مسدود شد
کانال تلگرام دلار هرات مسدود شد.
شناسایی ۹۱.۵ میلیارد تومان سود برای «وصنا» با واگذاری بلوک ۲ درصدی مدیریت صنعت قند
واگذاری بلوک ۲ درصدی سهام شرکت مدیریت صنعت قند توسط «وصنا» با ارزش ۹۵....
آغاز پروژه چند وجهی نوسازی صنایع با مشارکت بانک صادرات ایران/ تاکید قربان اسکندری بر تولید خودروهای باکیفیت و منطبق بر استانداردهای روز جهانی
بانک صادرات ایران همزمان با آغاز پروژه گسترده نوسازی و بهسازی صنایع،...
بزرگترین عرضه اولیه تاریخ بازار سرمایه در راه است
مدیر پذیرش بورس تهران، جزییات تازهای از بزرگترین عرضه اولیه تاریخ با...
این پیغام را جدی بگیری؛ برق پرمصرفها قطع میشود
معاون توانیر با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف برق در روزهای گرم سال و هم...
بیشترین سود را از بازار درو کنید؛ صندوق سهامی خلیج در جمع TopTenهای بازار
براساس آمار مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران (سایت fipiran) صندوق سهامی...
فجر انرژی خلیج فارس اجرای برنامه توسعه ظرفیت تا 2600 مگاوات را آغاز کرد
مدیر پروژه بازسازی شرکت فجر انرژی خلیج فارس از اجرای برنامه سهمرحلها...
هشدار درباره پیش فروش خودروهای وارداتی: ممنوع و جرم است
قبادیمهر با بیان اینکه خودروهای وارداتی قابلیت نقل و انتقال دارند، گف...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.