Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

ناجا از بازداشت دو نفر به اتهام انتشار خبرهای دروغ درباره اسیدپاشی اصفهان خبر داد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر، جانشین فرماندهی انتظامی (ناجا) استان اصفهان امروز گفت: باتلاش نیروهای امنیتی؛ دو نفر ازآشوبگران فضای مجازی که اقدام به تحریک مردم برای نبود امنیت و انتشار اخبار کذب از اسیدپاشی اصفهان می کردند در یکی از استان های جنوبی دستگیر شدند.
 
سرهنگ حسین‌ زاده افزود: این افراد با دروغ پراکنی و پخش شایعه در بین مردم موجب تشویش اذهان عمومی شده بودند.
 
وی از مردم خواست خبر‌های موثق درباره دستگیری عامل اسیدپاشی و یا هرگونه خبر دیگر در زمینه بحث ‌های عمومی و امنیتی را تنها از پایگاه های خبری رسمی پیگیری کنند.
 
جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان همچنین گفت: به رقم شایعه پراکنی‌ هایی که در هفته گذشته از طریق  برخی سایت‌ ها و شبکه‌ های مجازی در مورد تعطیلی شنبه اصفهان منتشر شده بود، مردم اصفهان در همه قشر‌ها و طبقات صنفی امروز در محل کار خود حاضر شدند و بانوان نیز طبق روال قبل در دانشگاه ‌ها و محل‌ های کار خود حضور پیدا کردند.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24